Головне меню

Подати звернення

Держпродспоживслужба проводить опитування виробників для вивчення експортних можливостей бізнесу

  Держпродспоживслужба організовує опитування серед виробників харчових продуктів тваринного44hh76р8р6 походження щодо обізнаності та відповідності вимогам харчового законодавства Європейського Союзу.                  За результатами цього опитування Держпродспоживслужба визначить пріоритетні напрямки розвитку експортних можливостей підприємств, які мають максимально наближений рівень відповідності вимогам Євросоюзу.

Читати детальніше...

Увага: встановлено перехідний період для реалізації залишків ліків по програмі «Доступні ліки»

  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу,ууук5325вапае42 що для аптечних закладів, котрі є учасниками програми «Доступні ліки», встановлено перехідний період, протягом якого вони можуть реалізувати залишки ліків, включених до Реєстру і закуплених до 26 липня включно, за старими цінами.

Читати детальніше...

Прогноз фітосанітарного стану та рекомендації щодо захисту сільськогосподарських рослин у серпні 2017 року

 Серпень вважається чи не найголовнішим у сільському господарстві: землекористувачам65676ак6пр45 необхідно встигнути викосити, зібрати врожай, зорати землю та засіяти її знов; а садівникам та городникам - варто подбати про збір фруктів, овочів та ягід.
   Погода серпня (з холодним ранками та щедрими росами) визначає вологозабезпеченість грунту та підготовку площ для посіву сільгоспкультур під урожай 2018 року. Температурний режим місяця очікується помірним з незначним відхиленням температури від середньорічних показників.

Читати детальніше...

Вдосконалення лабораторної мережі розширює можливості Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

  Одним із завдань, що покладені на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківськійпамер776аекрн області у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства є участь у проведенні санітарно-епідеміологічних розслідувань, спрямованих на виявлення причин та умов, що призводять до виникнення і поширення інфекційних хвороб, у тому числі через харчові продукти, групових та індивідуальних харчових отруєнь, масових неінфекційних захворювань (отруєнь) тощо.

Читати детальніше...

Операторам ринку Богородчанщини роз’яснено норми законодавства щодо безпечності та якості харчових продуктів

 26 липня 2017 року відбулася нарада у заступника голови Богородчанської райдержадміністрації644прверпдж90 за участю представників управління Держпродспоживслужби в Богородчанському районі та операторів ринку закладів громадського харчування району.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Пошук