Головне меню

Подати звернення

Щодо випадків АЧС в Херсонській та Донецькій областях

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу жителів Прикарпаття: зафіксовано черговіfcvdfxcy646hhh випадки африканської чуми свиней в Олешківському, Скадовському районах Херсонщини та в м. Маріуполь на Донеччині.

Читати детальніше...

Через екологічні проблеми в Криму на Прикарпатті посилено контроль за обігом харчових продуктів

 Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області інформує жителів Івано-Франківщини про те, що ПрАТновостьп6543пву33 «Кримський Титан» (АР Крим) спричинив серйозні екологічні проблеми на території Каланчацького та Чаплинського районів Херсонської області, у зв’язку із хімічними викидами в атмосферу.

Читати детальніше...

Щодо випадків АЧС в Київській області

 Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, на території ПСП «Дзвеняче»,свиннніпаувеуцпвв с. Дзвеняче, Тетіївського району, Київської області виявлено ДНК вірусу африканської чуми свиней (АЧС), згідно звіту про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу випробувального центру Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м. Київ) від 06.09.2018 року № 010118 п.м./18).

Читати детальніше...

Застерігаємо жителів краю: спалювання сухої рослинності та сміття карається Законом!

 Щодня на Прикарпатті фіксуються факти загоряння сухої рослинності та сміття. У більшості випадків пожежі на відкритих територіях стаються через навмиснівогник543впівкувв підпали стерні, сухої рослинності та сміття, коли газди впорядковують присадибні ділянки по закінченню сільськогосподарських робіт. Цим люди шкодять своєму здоров’ю, здоров’ю оточуючих та навколишньому природному середовищу.

Читати детальніше...

7 порад Держпродспоживслужби ресторатору, щоб запобігти виникненню харчових отруєнь

 З огляду на кількість потенційно заражених продуктів, що поставляються щодня на кухню, хоча б 30 хвилин в день треба приділити харчовій безпецісалате6к435уцпеаауц – це допоможе значно знизити ймовірність отруєнь.
 Отже, у нас є 30 хвилин на початку кожної зміни, щоб знешкодити кухню:
1. Перевірте зони, де миє руки персонал - всього достатньо? Мило, дезінфектор, паперові рушники.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Травень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Пошук