Головне меню

Подати звернення

Як запобігти отруєнням грибами

  З початком цьогорічного грибного сезону на Прикарпатті зареєстровано 4 випадки отруєнь дикорослими грибами, в результаті яких потерпіли 3грибок53вуу дорослі та 1 дитина.
 Отруєння грибами реєструвалися в Верховинському та Галицькому районах.
 В минулому році від отруєнь грибами потерпіло 30 людей, з яких 2 померло. Більшість отруєнь викликані вживанням пластинчастих грибів, таких як сироїжки, печериці.
 Щоб гарантовано убезпечити себе та своїх рідних від отруєнь грибами необхідно:

Читати детальніше...

Інформація щодо виявлення карантинних організмів за період з 19 по 25 липня 2018 року

 При здійсненні фітосанітарного моніторингу сільськогосподарських угідь з метою встановлення фітосанітарного стану за період з 19НОВОСТЬ543АЧІІ по 25 липня 2018 року фітосанітарними інспекторами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в ході ревізії старих вогнищ, виявлено обмежено поширені в Україні:

Читати детальніше...

В Снятинському районі обстежать заклади торгівлі та громадського харчування

 Протягом всього літнього періоду 2018 року на Снятинщині триватиме моніторинг закладів торгівлі та громадського харчування.
 Роботу організовано спеціалістами Снятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській областіcyznby55vddfdddd спільно з фахівцями управління економічного розвитку і торгівлі, а також управління соціального захисту Снятинської райдержадміністрації.

Читати детальніше...

19-20 липня 2018 року Прикарпаття приймало делегатів Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Японії

  Делегація Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Японії, яка працювала в Україні з 16 липня 2018 року, 19 та 20 липня перебувалаZGJYSZ55FFfdsd4444 на Івано-Франківщині з метою проведення аудиту системи державного контролю при виробництві м'яса птиці та продуктів з нього.
 Під час візиту на Прикарпаття представники місії ознайомилися з функціями і повноваженнями Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, його структурними підрозділами, системою державних

Читати детальніше...

Поради спеціаліста Держпродспоживслужби : як запобігти небажаним наслідкам під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі

  Щоб запобігти харчовим отруєнням та кишковим інфекційним захворюванням під час проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі до ГалицькоїПРОЩА625635DGGFDFD Чудотворної ікони Матері Божої в селі Крилос варто подбати про своє харчування.
 Адже у літню пору року, коли в теплі шкідливі бактерії розмножуються досить швидко, дуже легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції, пов’язані із уживанням продуктів харчування та питної води. Основними причинами спалахів є нехтування елементарними правилами особистої гігієни, порушення технології приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах без належного температурного режиму.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Пошук