Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Спеціалісти Держпродспоживслужби взяли участь у вебінарі з питань безпечності харчових продуктів

 10-11 червня 2020 року в рамках програми відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів (нагадаємо, що відзначали 7павуавіпаі6453454343вв червня), Держпродспоживслужбою у співробітництві з Групою Світового Банку проведено вебінар на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів».
 У заході, що був проведений в системі дистанційного навчання, взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
 Програма вебінару складалася з двох навчальних сесій, у ході яких розглянуті інституційні та регуляторні аспекти реформи систем безпечності харчових продуктів, оцінка ризику, перевірки та простежуваність харчових продуктів.
 Тренінг проводила Катерина Онул, ведуча напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).
 Особливий інтерес та обговорення у слухачів викликали різні підходи в державах світу щодо здійснення державного контролю з питань безпечності харчових продуктів та особливостей проведення перевірок державними інспекторами, питання забезпечення простежуваності харчових продуктів по харчовому ланцюгу, особливо на малих підприємствах.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2