Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Для керівників навчальних закладів Снятинщини провели семінар-нараду
03 лютого 2020 року в приміщенні Снятинського ліцею ім. В.Стефаника спеціалісти Снятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-нараду з директорами ліцеїв, гімназій та завідуючими дитячих садків Снятинського району з питань безпечності харчування дітей дошкільного та шкільного віку в навчальних закладах.
В ході роботи були розглянуті питання щодо санітарних вимог до харчоблоків, проведення їх паспортизації та впровадження системи НАССР.
Спеціалісти Держпродспоживслужби наголосили, що головним завданням системи НАССР є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад до моменту подачі готової страви та утилізації харчових відходів.
Особливу увагу учасників заходу було зосереджено на таких вимогах до організації харчування дітей, як дотримання температурного режиму, контроль за поступленням та зберіганням харчових продуктів, дотримання правил особистої гігієни персоналом харчоблоку, приготування та видача готових страв, поводження з харчовими відходами. Не менш важливим є забезпечення збалансованого та раціонального харчування дітей, що служить запорукою їх здоров’я та міцного імунітету.
В кінці семінару-наради учасникам було вручено Методичні рекомендації з організації харчування учнів в закладах освіти та Санітарно-гігієнічні вимоги до харчоблоку.
Довідково:
Спеціалісти Снятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з метою паспортизації харчоблоків закладів освіти обстежили 21 дошкільний навчальний заклад та 46 загальноосвітніх шкіл Снятинського району.
Аналіз паспортів харчоблоків дитячих садків та шкіл засвідчив, що більшість закладів потребують залучення коштів з метою оновлення матеріально-технічного забезпечення, а деякі - капітального перепланування і створення додаткових приміщень.
Останні новини
- Для чого потрібен організму йод і в яких харчових продуктах він є
- До уваги суб'єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки деяких видів продукції у сфері державного ринкового нагляду
- З нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів в Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини провели виробничу нараду
- На що потрібно звернути увагу при купівлі насіннєвого матеріалу