Головне меню

Подати звернення

Яким повинно бути примірне чотиритижневе сезонне меню на зимовий період

  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує закладам 28.01.25 1освіти, батькам та дітям про те, що при наданні послуг з організованого харчування дітей в закладах освіти (школи та дитячі садочки) чи дитячих закладах оздоровлення та відпочинку харчування дітей повинно здійснюватися згідно примірного чотиритижневого сезонного меню. Меню складається на чотири сезони року (зимове, весняне, літнє та осіннє).

Читати детальніше...

Роздрібна торгівля нафтопродуктами: оновлено перелік обов’язкової інформації про товар

  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, 27.01.25 1що в грудні минулого року набув чинності Закон України «Про мінімальні запаси нафти та нафтопродуктів», яким внесено зміни до Закону України «Про захист прав споживачів» стосовно роздрібної торгівлі нафтопродуктами.

Читати детальніше...

Знай свої права: про важливість своєчасного надання показників споживання газу

  Частина звернень, що надходять до Держпродспоживслужби стосується спірних ситуацій 24.01.25 3стосовно показників витрати газу побутовими споживачами. Дані, внесені в особовий кабінет або в рахунок не співпадають з фактичними показниками і це призводить до збільшення суми оплати за газ.

Читати детальніше...

Безпечність харчових продуктів та ветеринарна медицина – підсумки роботи Держпродспоживслужби Івано-Франківщини у 2024 році

  Подаємо до уваги громадськості інформацію про основні показники виробничої діяльності 24.01.25 2за 2024 рік у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Читати детальніше...

Порядок одержання посвідчення для роботи з пестицидами і агрохімікатами

  Застосування пестицидів для захисту рослин від шкідливих організмів є невід’ємною 24.01.25 1складовою сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур, проте їх використання, транспортування і зберігання потребує особливої обережності, а також спеціальних навиків.

Читати детальніше...