Головне меню

Подати звернення

Снятинщина: лебедина історія

 12 грудня на річці Прут небайдужі жителі с. Прутівка помітили молодого лебедя з рибацьким гачком у дзьобі. Бідолашний птах не міг444edfddfttttffbgfddd самостійно споживати їжу через пошкодження слизової оболонки ротової порожнини.

Читати детальніше...

В рослинному жирі, експортованому з Об’єднаних Арабських Еміратів, виявлено гліціділові ефіри

 До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF від 28.10.2019 р. № 2019.3780rtg4re45444444fff та від 19.11.2019 р. № 2019.3780-fup4 щодо виявлення гліціділових ефірів в рослинному жирі, експортованому з Об’єднаних Арабських Еміратів (виробник United Foods Company) через Нідерланди та Німеччину (імпортер Tema Fine Foods B/V/) до окремих держав- членів ЄС, і в тому числі до України громадянкою Борисовою Анастасією (вул. Гаршина,6, м. Харків, Харківська область).

Читати детальніше...

За даними системи RASFF: до України вкотре потрапила курятина із сальмонелою!

 До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF від 05.11.2019 р. № 2019.3870bdrnthssshfrrtt та від 21.11.2019 р. № 2019.3870 fup2 щодо виявлення сальмонели в філе грудинки курячої охолодженої (заморожене м’ясо механічного обвалювання), експортованої з Польщі (виробник CEDROB S.A.- АР- № PL 14023901WE) до окремих держав-членів ЄС, і в тому числі до України - ТОВ «ВІК ЛОГІСТІК» (вул. Святотроїцька,73/1,офіс 215,м Черкаси, Черкаська область).

Читати детальніше...

Держпродспоживслужба пильнуватиме за генетично модифікованими сортами рослин

 Генетично модифіковані (ГМ) рослини – рослини, генетичний матеріал яких (послідовність ДНК) був штучно замінений методом генної інженерії. Такі рослини також часто називаютьzkjxrjyftr трансгенними, тобто мається на увазі, що фрагменти ДНК з певного організму були перенесені в геном рослини.

Читати детальніше...

Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели практикум для студентів та викладачів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

 Короткостроковий ознайомчий семінар на тему: «Розвиток споживчого ринку, як об’єкту державного регулювання. Досвід Держпродспоживслужби завіввввварапрапрп88888 відповідним напрямком», що його провели 04 грудня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби, був спрямований на посилення практичної складової освітнього процесу здобувачів професійно-технічної освіти.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Пошук