Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Підсумки оздоровчої кампанії на Прикарпатті в 2018 році
3 вересня цього року на розширеній нараді в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за участю начальників районних (міських) управлінь (відділів), директорів державних лікарень ветеринарної медицини та лабораторій Держпродспоживслужби було підбито підсумки проведення оздоровчої кампанії 2018 року на Прикарпатті.
В цьогорічному оздоровчому сезоні в Івано-Франківській області працювало 158 закладів оздоровлення та відпочинку для дітей, в т.ч. за типами: позаміські - 11, санаторного типу - 5, дитячі центри - 1, табори праці та відпочинку - 0, наметові містечка - 22, табори з денним перебуванням - 119. За вказаний період оздоровилось і відпочило 24526 дітей з нашої області та з інших областей України.
Всього з початку оздоровчої кампанії фахівці районних (міських) управлінь (відділів) Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у проведенні 197 обстежень дотримання вимог санітарного законодавства у закладах оздоровлення та відпочинку дітей.
Порушення вимог санітарного законодавства встановлено в кожному п’ятому закладі - 42( 21%). Основними видами порушень були: недотримання правил миття посуду та особистої гігієни працівниками харчоблоку, позитивні знахідки у змивах з чистого посуду та обладнання на харчоблоках оздоровчих та відпочинкових закладів, невідповідність проб питної води з локальних водопроводів по мікробіологічних та санітарно-хімічних показниках та ін.
З початку підготовки та під час оздоровчого сезону Регіональною та міжрайонними лабораторіями Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено лабораторні дослідження, а саме:
• готових страв на калорійність – 399, з них не відповідали вимогам – 6, що становить 1,5%;
• бактеріологічне забруднення готових страв – 475, з них не відповідали вимогам 2, що становить 0,4 %;
• змивів з обладнання, одягу та рук працівників – 2282, не відповідало вимогам – 159, що становить 14,3 %;
• досліджено проб питної води – на сан-хім. показники – 429, не відповідали вимогам 41 ( 9,5 %); за мікробіологічними показниками досліджено – 437 проб питної води, не відповідали вимогам 40( 9,1 %).
• досліджено проб води відкритих водойм: на санітарно-хімічні показники та бактеріологічні показники – 4, нестандартних проб не виявлено .
За результатами проведених обстежень та лабораторних досліджень керівникам оздоровчих закладів підготовлено і направлено 2 приписи та 73 рекомендаційні листи; по виявлених зауваженнях проінформовано органи місцевого самоврядування. Перед початком оздоровчого сезону власникам відпочинкових закладів надавались плани - завдання, які були виконані на 85 – 90%.
Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в області брали участь у проведені засідань Координаційної ради облдержадміністрації з питань відпочинку та оздоровлення дітей (25.05.2018р. та 08.08.2018р.), в 28 нарадах при райдержадміністраціях та міських радах. Широко проведена санітарно-освітня робота впродовж оздоровчого сезону, в т.ч. підготовлено статей в пресу - 19, проведено виступів по радіо та на телебаченні – 8, бесід - 111, лекції - 7.
Головним підсумком оздоровчої кампанії є те, що в жодному із зареєстрованих закладів оздоровлення та відпочинку дітей області не було спалахів гострих кишкових захворювань, а всі діти відпочивши, благополучно повернулись додому здоровими.
В той же час в області є випадки, коли власники приватних садиб, вілл, готелів приймають на відпочинок дітей без реєстрацій та погоджень, обстеження робочою групою Координаційної ради облдержадміністрації з питань відпочинку та оздоровлення дітей.
Часто власники таких закладів економлять кошти на проведення підготовчих заходів, якісному харчуванні та питній воді. Як результат в таких закладах в цьому році було зареєстровано 3 харчових отруєння через грубі порушення санітарного законодавства та недотримання правил поводження з харчовими продуктами.