Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

На Городенківшині проведено семінар із представниками територіальних громад та керівниками закладів громадського харчування

14 липня 2021 року на спеціалісти Городенківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 15.07.21-1
провели семінар-навчання на тему «Вимоги законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, відповідальність операторів ринку харчових продуктів за порушення харчового законодавства».


В заході взяли участь представники Городенківської міської, Чернелицької сільської громад та керівники закладів громадського харчування, що здійснюють діяльність на територіях даних громад.
Серед питань, що обговорювались під час роботи:
- реєстрація потужностей оператооів ринку;
- впровадження в закладах системи НАССР;
- конструкції та планування приміщень для дотримання належного рівня гігієнічних вимог (повний набір приміщень, водопостачання, обладнання тощо);
- наявність нормативних документів, що регламентують санітарні та ветеринарні норми відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- нанесення маркування на робочі поверхні та обладнання харчоблоків;
- контроль за роботою холодильного та морозильного обладнання;
- наявність супровідних документів на харчову продукцію та сировину, відповідно до законодавства;
- контроль за якістю сировини, виготовленої продукції, страв;
- дотримання вимог технологічного процесу приготування страв, запобігання перехресному забрудненню;
- дотримання правильного маркування, безпечного зберігання продукції, використання сировини, напівфабрикатів тощо;
- навчання персоналу, контроль за його здоров’ям та гігієною, дотримання термінів проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів;
При підведенні підсумків роботи учасники семінару отримали відповіді на питання, які були обговорені в ході зустрічі.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1