Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Городенківшині проведено семінар із представниками територіальних громад та керівниками закладів громадського харчування
14 липня 2021 року на спеціалісти Городенківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
провели семінар-навчання на тему «Вимоги законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, відповідальність операторів ринку харчових продуктів за порушення харчового законодавства».
В заході взяли участь представники Городенківської міської, Чернелицької сільської громад та керівники закладів громадського харчування, що здійснюють діяльність на територіях даних громад.
Серед питань, що обговорювались під час роботи:
- реєстрація потужностей оператооів ринку;
- впровадження в закладах системи НАССР;
- конструкції та планування приміщень для дотримання належного рівня гігієнічних вимог (повний набір приміщень, водопостачання, обладнання тощо);
- наявність нормативних документів, що регламентують санітарні та ветеринарні норми відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- нанесення маркування на робочі поверхні та обладнання харчоблоків;
- контроль за роботою холодильного та морозильного обладнання;
- наявність супровідних документів на харчову продукцію та сировину, відповідно до законодавства;
- контроль за якістю сировини, виготовленої продукції, страв;
- дотримання вимог технологічного процесу приготування страв, запобігання перехресному забрудненню;
- дотримання правильного маркування, безпечного зберігання продукції, використання сировини, напівфабрикатів тощо;
- навчання персоналу, контроль за його здоров’ям та гігієною, дотримання термінів проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів;
При підведенні підсумків роботи учасники семінару отримали відповіді на питання, які були обговорені в ході зустрічі.
Останні новини
- Для чого потрібен організму йод і в яких харчових продуктах він є
- До уваги суб'єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки деяких видів продукції у сфері державного ринкового нагляду
- З нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів в Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини провели виробничу нараду
- На що потрібно звернути увагу при купівлі насіннєвого матеріалу