Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

На Снятинщині спеціалісти Держпродспоживслужби провели нараду-семінар з питань шкільного харчування

 08 червня 2021 року спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби вgfbdsgresgrew3333321 Івано-Франківській області на базі Снятинської міської ради провели нараду-семінар за участю керівництва громади, старост, директорів шкіл та підприємців, які здійснюють організацію харчування в школах та дошкільних закладах Снятинської міської громади.

 В ході заходу розглядались питання підготовки харчоблоків навчальних закладів до нового навчального року, організації харчування дітей та дотримання вимог до продуктів харчування.

 Увагу присутніх було зосереджено на змінах в організації шкільного харчування, які почнуть діяти уже з нового навчального року, згідно постанови КМУ від 24.03.2021 р № 305 «Норми та порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (покращення якості приготування страв, збільшення кількості споживання м’яса, молочних продуктів, овочів та фруктів, періодичність та різноманітність страв, заборони та обмеження певних харчових продуктів в шкільних їдальнях тощо).

 Одним із ключових питань, що розглядались в ході семінару, було питання санітарно-гігієнічних вимог до утримання харчоблоків шкіл (технічний стан, наявність достатньої кількості холодильного та технологічного обладнання, виділення коштів для модернізації та ремонту в 2021-2022 навчальному році).

 В підсумку роботи учасники заходу отримали відповіді на запитання, які були загострені в ході дискусії. Крім того, усім було вручено інформаційні листівки: «Як покращити харчування в школах», «Що заборонять та обмежать у шкільних їдальнях», «Вимоги до приміщень харчоблоків».

20-фото-2-Сняттин-семінар 20-фото-1-Сняттин-семінар

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3