Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 31 травня до 06 червня 2021 рокуyuuurttfrrrr111111111dddddd здійснили 1822 моніторингові відвідування.

Виявлено 136 порушень (7%), складено 85 протоколів, винесено 75 приписів та пропозицій, 21 лист направлено в органи місцевого самоврядування.

Працювало 20 робочих груп. Перевірки проводилися за участю представників 14 територіальних громад.

Зокрема перевірено:

- заклади громадського харчування – 362: 32 порушення (9%), 25 протоколів, 15 приписів, 11 листів направлено в органи місцевого самоврядування;

- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 714: 67 порушень (9%), 46 протоколів, 32 приписи та пропозиції, 8 листів направлено в органи місцевого самоврядування;

- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 367: 17 порушень (5%), 8 протоколів, 12 приписів, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;

- агропродовольчі ринки – 37 перевірок: 5 порушень (14%), 4 протоколи, 3 приписи, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;

- дитячі дошкільні заклади – 36: 4 порушення (11%), 4 приписи;

- заклади загальної середньої освіти – 220 (з них: пунктів ЗНО – 99 моніторингових обстежень): 4 порушення (2%), 4 приписи;

- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 86: 7 порушень (9%), 2 протоколи, 5 приписів.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4