Головне меню

Подати звернення

Представники Держпродспоживслужби обговорили з керівниками навчальних закладів Войнилівської громади питання дитячого харчування

 Фахівці Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 06 травня 2021 року на базіsffewfewew23422222ddddd Войнилівського ліцею провели семінар–навчання для керівників загальноосвітніх навчальних закладів Войнилівської селищної громади.

 Учасники заходу розглянули особливості впровадження в шкільних їдальнях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР.

 В ході семінару проаналізовано вимоги Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого Наказом МОЗ України від 25.09.2020 № 2205, щодо обладнання та утримання харчоблоків, складання примірних меню, технологічних карток та картотеки страв, вимоги до технології приготування страв для дитячого харчування.

 Крім того, було обговорено питання співпраці персоналу харчоблоків з постачальниками харчових продуктів та продовольчої сировини, ведення документації та приймання продуктів, вимоги державних стандартів до якості, маркування, паковання харчових продуктів.

 

 3q5345 e53453444

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук