Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan www hd sex xxx com PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room curvy amateur ebony5 xxx rated videos free Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 22 до 28 березня 2021 року здійснили 2128 моніторингових відвідувань, виявлено 108 порушень (5%), складено 74 протоколи, винесено 37 приписів, направлено 22 листи в органи місцевого самоврядування, 22 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Всього працювало 20 робочих груп.
Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- заклади громадського харчування – 561: 1 порушення (0,1%), 1 протокол, 1 припис, направлено 1 лист в органи місцевого самоврядування, 1 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 823: 88 порушень (11%), 62 протоколи, 29 приписів та пропозицій, 16 листів направлено в органи місцевого самоврядування, 15 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 492: 10 порушень (2%), 5 протоколів, 3 приписи, 2 листи направлено в органи місцевого самоврядування, 3 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- агропродовольчі ринки – 67 перевірок: 6 порушень (9%), 5 протоколів, 2 приписи, направлено 2 листи в органи місцевого самоврядування, 2 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- дитячі дошкільні заклади – 5: порушень не виявлено;
- заклади загальної середньої освіти – 1: порушень не виявлено;
- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 179: 3 порушення (2%), 1 протокол, 2 приписи, направлено 1 лист в органи місцевого самоврядування, 1 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів – повідомлення системи RASFF
- Радіаційний фон на Івано-Франківщині в межах норми
- До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів – повідомлення системи RASFF
- Оновлено вимоги до санітарно-хімічних показників питної води, яка централізовано подається населенню
Вхід
Пошук
Календар
Травень 2022 |
