Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Щодо діяльності ринків

 Із засобів масової інформації стало відомо, що 01.04.2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради,sfsdfsdfdsfwewwwwwddd на якому розглядалось питання щодо зміни призначення промислових ринків.

 Було вирішено змінити призначення ринків ТзОВ «Мальва» та ринку, розташованого в межах вулиць Дністровської–Базарної–Шеремети–Станіславської–Галицької, із «промислових» на «змішані (промислово-продовольчі)», що нібито дасть можливість їм здійснювати господарську діяльність в умовах дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

 Щодо зазначеної новини Головне управлінню Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про наступне.

 З 26 лютого 2021 року рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23.02.2021 р. № 6 на території Івано-Франківської області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки щодо поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19, який діє і на сьогоднішній день.

 Відповідно до постанови КМУ від 09.12.20 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на території регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпек, забороняється діяльність ринків, крім продовольчих.

 Що стосується діяльності ринків у частині торгівлі продовольчими товарами, то їхня робота регулюється Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

 Частиною 3 ст. 25 цього Закону встановлено, що не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку роботи потужності оператор ринку зобов’язаний подати (надіслати) до територіального органу компетентного органу заяву про державну реєстрацію потужності (отримати експлуатаційний дозвіл). Суб’єкт господарювання повинен забезпечити дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу.

 Отже, діяльність ринку, який здійснює реалізацію продовольчих товарів, може бути розпочата після отримання експлуатаційного дозволу, а також за умови дотримання інших вимог законодавства про харчові продукти.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1