Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Щодо діяльності ринків
Із засобів масової інформації стало відомо, що 01.04.2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, на якому розглядалось питання щодо зміни призначення промислових ринків.
Було вирішено змінити призначення ринків ТзОВ «Мальва» та ринку, розташованого в межах вулиць Дністровської–Базарної–Шеремети–Станіславської–Галицької, із «промислових» на «змішані (промислово-продовольчі)», що нібито дасть можливість їм здійснювати господарську діяльність в умовах дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки.
Щодо зазначеної новини Головне управлінню Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про наступне.
З 26 лютого 2021 року рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23.02.2021 р. № 6 на території Івано-Франківської області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки щодо поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19, який діє і на сьогоднішній день.
Відповідно до постанови КМУ від 09.12.20 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на території регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпек, забороняється діяльність ринків, крім продовольчих.
Що стосується діяльності ринків у частині торгівлі продовольчими товарами, то їхня робота регулюється Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Частиною 3 ст. 25 цього Закону встановлено, що не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку роботи потужності оператор ринку зобов’язаний подати (надіслати) до територіального органу компетентного органу заяву про державну реєстрацію потужності (отримати експлуатаційний дозвіл). Суб’єкт господарювання повинен забезпечити дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу.
Отже, діяльність ринку, який здійснює реалізацію продовольчих товарів, може бути розпочата після отримання експлуатаційного дозволу, а також за умови дотримання інших вимог законодавства про харчові продукти.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
- Прикарпаття вийшло із «червоної» зони. В області почали діяти обмеження, що відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки
- В Держпродспоживслужбі Прикарпаття розпочато навчання з підвищення рівня знань у сфері захисту прав споживачів
- На Прикарпатті посилено контроль за організацією харчування в закладах освіти
Вхід
Пошук
Календар
Квітень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12
|
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 | 2 |
