Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Івано-Франківщина продовжує жити за правилами «червоної» зони

 Епідемічна ситуація щодо розповсюдження короновірусної інфекції COVID-19 на Прикарпатті станом на 19 березняhgyj554hhhjhh5gggg залишається складною, навіть зважаючи на деяке зменшення кількості виявлених хворих та госпіталізованих у COVID-лікарні.

 Протягом останньої доби зареєстровано 506 нових випадків коронавірусної хвороби, одужали 245 осіб. Зафіксовано 21 летальний випадок. За весь час пандемії в області лабораторно підтверджено 75 199 випадків захворювання.

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошує, що відповідно до рішення Державної комісія з питань ТЕБ та НС і постанови КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 (зі змінами) на всій території області продовжують діяти обмеження червоного рівня епідемічної небезпеки.

 Працівники Головного управління Держпродспоживслужби в області спільно з представниками органів Національної поліції продовжують щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень та норм. Перевірки триватимуть без вихідних протягом всього періоду карантину.

 Звертаємо увагу, що у всіх районах та всіх населених пунктах Івано-Франківщини продовжують діяти заборони:

  • перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і закладів громадського харчування в аеропортах;
  • приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
  • робота закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів;
  • діяльність непродовольчих ринків;
  • діяльність суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, у яких:

- не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між клієнтами не менш як 1,5 метра;

- не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами, та не здійснюється належний контроль за їх використанням;

- обслуговуються покупці без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема захисних масок або респіраторів, які закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, за винятком обслуговування за межами будівлі суб’єкта господарювання (через вікна видачі, тераси тощо);

- не забезпечується централізований збір використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни);

  • проведення дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій тощо.

Нагадуємо суб’єктам господарювання та жителям області про необхідність суворого дотримання встановлених протиепідемічних правил та норм.

Носіть маски у громадських місцях, мийте з милом та дезінфікуйте руки, дотримуйтесь соціальної дистанції та уникайте масових скупчень – це допоможе знизити ризики для вашого здоров’я та здоров’я ваших близьких.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31