Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Коли скасують «червону» зону?
З 26 лютого 2021 року на Прикарпатті, та з початку березня на території Чернівецької, Житомирської і Закарпатської областей запроваджено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. В Донецькій, Запорізькій, Київській, Вінницькій, Львівській, Миколаївській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій областях запроваджено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що «червоний» рівень епідемічної небезпеки встановлюється на території регіону в разі наявності протягом трьох днів підряд двох та більше таких ознак:
- завантаженість ліжок, забезпечених подачею медичного кисню у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, – більш як 65 відсотків;
- кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 протягом останніх семи днів на 100 тис. населення – менше ніж 300;
- кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим та підозрілим випадком COVID-19 протягом останніх семи днів на 100 тис. населення – більше ніж 60;
- коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 (методом полімеразної ланцюгової реакції та експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2) – більш як 20 відсотків;
- рівень зростання загальної кількості госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим та підозрілим випадком COVID-19 протягом останніх семи днів порівняно з попереднім аналогічним періодом – більш як 50 відсотків.
«Червоний» рівень епідемічної небезпеки встановлюється рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативою Міністра охорони здоров’я протягом 48 годин з моменту настання підстав, передбачених пунктом 3.3 цієї постанови, яке публікується безпосередньо на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України (за посиланням http://covid19.gov.ua ).
Рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запровадження «червоного» рівня епідемічної небезпеки набирає чинності не раніше ніж через два дні з дати його оприлюднення.
Рішення щодо скасування «червоного» рівня епідемічної небезпеки приймається Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у разі досягнення регіоном показників, які характеризують відсутність негативних ознак протягом не менше п’яти днів підряд.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
- Прикарпаття вийшло із «червоної» зони. В області почали діяти обмеження, що відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки
- В Держпродспоживслужбі Прикарпаття розпочато навчання з підвищення рівня знань у сфері захисту прав споживачів
- На Прикарпатті посилено контроль за організацією харчування в закладах освіти
Вхід
Пошук
Календар
Квітень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12
|
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 | 2 |
