Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Держпродспоживслужба звертає увагу на заходи, які необхідно проводити на потерпілих від повені територіях
За даними прогнозу Державної служби України з надзвичайних ситуацій через коливання температурного режиму можуть спостерігатись виникнення надзвичайних ситуацій або ускладнення в життєдіяльності населення. Під час відлиг і формування тало-дощових паводків або раннього розвитку водопілля можливі підтоплення окремих населених пунктів та об’єктів господарювання.
Також в умовах низького температурного фону можуть бути ускладнення ситуації внаслідок утворення заторів льоду та пов’язаних з ними різких підйомів рівнів води.
У зв’язку із зазначеним, з метою попередження епідемічних ускладнень серед населення у результаті можливих паводків та мінімізації їх наслідків, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає рекомендації щодо заходів, які необхідно проводити на потерпілих від повені територіях.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАХОДІВ, ЯКІ НЕОБХІДНО ЗДІЙСНЮВАТИ НА ПОТЕРПІЛИХ ВНАСЛІДОК ПОВЕНІ ТЕРИТОРІЯХ
1. Питне водопостачання населенню повинно забезпечуватися тільки привізною та фасованою питною водою. Використання колодязної та водопровідної питної води повинно бути заборонено, навіть для господарських потреб, у зв’язку з інтенсивним хімічним та бактеріологічним її забрудненням.
2. Налагодити постачання населенню продуктів харчування гарантованої якості. Зокрема, забезпечити хлібом, продуктами харчування у вигляді сухих пайків, а також організувати гаряче харчування з використанням пересувних (польових) кухонь, які гарантують якість та безпеку приготовленої їжі. Бажано створити систему громадського харчування на місцях.
3. Організувати та здійснити заходи з дезінфекції та дератизації на потерпілих від повені територіях для профілактики інфекційних хвороб, розмноження та міграції мишовидних гризунів – переносників збудників природно-вогнищевих інфекційних хвороб.
4. Після сходу води з ґрунтового покриву необхідно:
- провести рекультивацію земель (очистити поверхню ґрунту від сторонніх предметів (гілля, будівельних конструкцій тощо) та перекопати городи і присадибні ділянки на глибину 20-25 см;
- індивідуальні вигреби та вбиральні (туалети) в разі переповнення водою спорожнити за допомогою асенізаційних машин та продезінфікувати хлорним вапном, або іншими дезінфекційними засобами, призначеними для цього;
- колодязі звільнити від нанесеного бруду, спорожнити, почистити та продезінфікувати в них воду за допомогою хлорпатронів;
- провести дератизацію в місцях можливого скупчення мишовидних гризунів;
- трупи загиблих тварин та птиці зібрати та захоронити на скотомогильниках під контролем фахівців територіальних органів Держпродспоживслужби.
В подальшому організувати проведення дослідження ґрунту на наявність у ньому токсичних сполук (отрутохімікати, важкі метали, нітрати тощо), яєць та личинок геогельмінтів, збудників інфекційних хвороб і провести заходи з рекультивації територій.
РЕКОМЕНДАЦІЇ НАСЕЛЕННЮ, ПОТЕРПІЛОМУ ВНАСЛІДОК ПОВЕНІ, ЩОДО ЗАХОДІВ З ПРОФІЛАКТИКИ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ
Шановні громадяни !
Під час повені існує ризик спалахів інфекційних хвороб. Простиі правила гігієни допоможуть зменшити ризик підчепити збудник інфекції.
ВОДА
Перш за все, звертайтесь до органів місцевої влади з проханням забезпечити вас питною водою та продуктами харчування гарантованої якості.
За відсутності привізної питної води, ні в якому разі не використовуйте для пиття воду з відкритих водойм та криниць тому, що внаслідок повені у ці джерела водопостачання могли потрапити із скотомогильників, кладовищ, вбиралень, хлівів, полів, сміттєзвалищ хвороботворні мікроби – збудники туберкульозу, лептоспірозу, черевного тифу, сибірки, вірусних гепатитів і т. д., яйця та личинки гельмінтів, цисти лямблій, дизентерійних амеб, балантидія кишкового.
Якщо постачання якісної привізної води для пиття неможливе, можна користуватись тільки добре прокип’яченою водою. Для господарських цілей також слід користуватись тільки добре прокип’яченою водою.
ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ
Споживати слід лише продукти гарантованої якості. Їжа повинна проходити обов’язкову термообробку (варіння, смаження, запікання, обробка парою). Овочі та фрукти ретельно мийте кип’яченою водою (бажано щіткою та господарським милом), потім обдайте окропом.
У зв’язку з теплим періодом року збільшується ризик швидкого псування продуктів, а тому слід вживати тільки свіжоприготовлену їжу.
Перед їжею ретельно мийте руки з милом, руки можна протирати зволоженими дезінфікуючими серветками.
КОМАХИ ТА ГРИЗУНИ
Комахи та гризуни можуть бути переносниками та носіям збудників інфекційних хвороб. Звертайтесь до органів місцевої влади з проханням про знищення комах та гризунів, а також проведення дезінфекції на підтоплених територіях.
ГРУНТ
Використання землі для сільськогосподарських робіт рекомендується після проведення дослідження ґрунту за мікробіологічними показниками.
Після сходу води з ґрунтового покриву необхідно:
- провести рекультивацію земель (очистити поверхню ґрунту від сторонніх предметів (гілля, будівельних конструкцій тощо) та перекопати городи і присадибні ділянки на глибину 20-25 см;
- індивідуальні вигреби та вбиральні (туалети) в разі переповнення водою спорожнити за допомогою асенізаційної машини та продезінфікувати хлорним вапном, або іншим дезінфекційним засобом, призначеним для цього;
- колодязі звільнити від нанесеного бруду, почистити, спорожнити та продезінфікувати в них воду за допомогою хлорвмісних патронів;
- провести дератизацію в місцях можливого скупчення гризунів;
- трупи загиблих тварин та птиці зібрати і здати на утилізацію спеціалізованим закладам.
ІНФЕКЦІЙНІ ЗАХВОРЮВАННЯ
У разі підозри розвитку ознак інфекційних захворювань (підвищення температури тіла, лихоманка, запаморочення, головний біль, болі у животі, нудота, пронос, нежить, кашель, пожовтіння шкіри, склер очей, висипи на тілі, поява гнійників і т. д.) – терміново зверніться за медичною допомогою, не допускайте самолікування тому, що перебіг багатьох інфекційних хвороб змінний і може бути незвичним.
Пам’ятайте, що зберегти здоров’я вам і вашим рідним допоможуть прості правила гігієни!
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
- Прикарпаття вийшло із «червоної» зони. В області почали діяти обмеження, що відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки
- В Держпродспоживслужбі Прикарпаття розпочато навчання з підвищення рівня знань у сфері захисту прав споживачів
- На Прикарпатті посилено контроль за організацією харчування в закладах освіти
Вхід
Пошук
Календар
Квітень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12
|
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 | 2 |
