Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу за 22-26 лютого 2021 року

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області посилює заходи з проведення моніторингових відвідувань суб’єктівcbfhrthtr3323fgrf господарювання щодо дотримання ними карантинних вимог.

1. Інформація за 22-26.02.2021 р.:

- кількість груп, які працювали щоденно – 21-23;

- задіяно спеціалістів щоденно   – 38-48;

- проведено моніторингових відвідувань (перевірок) – 1996,

     в тому числі:

- заклади громадського харчування – 713;

- об’єкти торгівлі продовольчими товарами –648;

- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 505;

- агропродовольчі ринки – 41;

- перукарні – 49;

- спорткомплекси –9;

- інші об’єкти –31.   

Виявлено порушень –145 (7,2%);   

Складено протоколів – 93;  

Надано приписів – 91;

Направлено повідомлень в органи місцевого самоврядування – 17;

Направлено повідомлень в Національну поліцію –16.

Розповсюджено інформаційних матеріалів – 4136

Висвітлено роботу у ЗМІ, інтернет-виданнях –17

2. Інформація за 26.02.2021 р.:

- кількість груп, які працювали –22;

- задіяно спеціалістів   –45;

- проведено моніторингових відвідувань (перевірок) –576 ,

     в тому числі:

- заклади громадського харчування – 182;

- об’єкти торгівлі продовольчими товарами –146;

- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 204;

- агропродовольчі ринки –23;

- перукарні – 12;

- спорткомплекси –2;

- інші об’єкти –7.  

Виявлено порушень – 34(6%)  

Складено протоколів –23;  

Надано приписів – 19;

Направлено повідомлень в органи місцевого самоврядування – 7;

Направлено повідомлень в Національну поліцію –3;

За 22-26.02.2021р. проведено 250 моніторингових відвідувань (перевірок) закладів громадського харчування на території гірськолижного курорту «Буковель»,   виявлено порушень   – 10; складено протоколів – 8 . працювало 5 груп.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31