Головне меню

Подати звернення

На Снятинщині спеціалісти Держпродспоживслужби обговорили з аграріями краю питання безпечного застосування пестицидів

 Спеціалісти Снятинського районного управління та управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужбиxcgfgjgbsdfbfgfffffffff в Івано-Франківській області 18 лютого 2021 року провели семінар-навчання для керівників та спеціалістів, які орендують сільгоспугіддя на територіях Снятинської та Заболотівської територіальних громад, представників органів місцевого самоврядування з питань безпечного застосування, транспортування та зберігання пестицидів і агрохімікатів.

 В процесі роботи були розглянуті актуальні питання, з якими в повсякденній роботі стикаються аграрії.

Спеціалісти Держпродспоживслужби довели до присутніх санітарні вимоги при застосуванні засобів захисту рослин, наголосили на необхідності тісної співпраці з пасічниками громад, з метою запобігання хімічного токсикозу бджіл при застосування пестицидів в весняно-літній період.

В ході заходу було висвітлено вимоги та рекомендації щодо транспортування, застосування і зберігання пестицидів при вирощуванні сільгоспкультур, порядок проведення перевірок щодо дотримання чинного законодавства в сфері захисту та карантину рослин.

Своєю чергою слухачам було роз’яснено вимоги та рекомендації до посадкового матеріалу та насіння, порядок здійснення державного контролю у сфері насінництва та рослинництва, а також ознайомлено із прогнозом появи захворювань озимих зернових культур на сільгоспугіддях Снятинщини після перезимівлі.

Всім учасникам семінару роздані інформаційні матеріали, надано контактну інформацію (адреса, телефони) Снятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в області для більш тісної співпраці, надання практичної та методичної допомоги.

fghfghfghfghfgh fghfdhdfgdfgdf

 

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук