Головне меню

Подати звернення

«Дотримання протиепідемічних норм та вимог на Прикарпатті – стримуючий фактор поширення коронавірусної інфекції» – прес-конференція керівництва Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

 18 лютого 2021 року відбулась прес-конфернція керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в якійgdfgdfgdfgf45464 взяли участь представники обласних телерадіокомпаній, редакцій газет та інтернет-видань.

  

 Захід було проведено задля привернення уваги суспільства до питань протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та необхідності суворого дотримання громадянами і суб’єктами господарювання протиепідемічних норм та обмежень.

 У своїй доповіді про роботу Держпродспоживслужби Прикарпаття за весь час карантину начальник Головного управління Роман Гурський зазначив, що з березня минулого року працівники Держпродспоживслужби працюють без свят та вихідних, забезпечуючи проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та моніторингових заходів на підконтрольних об’єктах.

 Зважаючи на сьогоднішнє стрімке зростання показників захворюваності на коронавірус, керівник закликав до об’єднання зусиль в протидії поширенню інфекції: громадян, представників бізнесу, лікарів, органів державної влади та місцевого самоврядування.

 В умовах децентралізації, коли відбувається утворення та становлення нових територіальних громад, важливо знати, що дуже важливі функції в частині контролю за дотриманням протиепідемічних норм покладені чинним законодавством саме на органи місцевого самоврядування.

 Важлива роль в інформуванні суспільства про ризики, профілактичні та протиепідемічні заходи, за словами Романа Гурського, належить засобам масової інформації.

 Підсумовуючи, керівник наголосив, що Держпродспоживслужба завжди була відкритою до співпраці, сьогодні спеціалісти служби готові надати необхідну консультаційну допомогу як громадянам, так і суб’єктам господарюванням чи органам місцевого самоврядування.

 Представників засобів масової інформації цікавили питання: які саме суб’єкти господарювання є найбільшими порушниками протиепідемічних норм; в чому керівництво Держпроспоживслужби вбачає причини різкого підвищення показників захворюваності на COVID-19; яким чином в період 22-28 лютого контролюватиметься робота гірськолижного курорту «Буковель»; розміри штрафних санкцій, застосованих до порушників карантину.

 tyutyutyr tyurtutryurtyutyur yturrturtutrutyr

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук