Головне меню

Подати звернення

В Солотвинській територіальній громаді спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для відповідальних за харчування та медичних працівників шкіл

 02 лютого 2021 року спеціалісти Богородчанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській областіdrgdfgdf54654654 на базі Солотвинської ТГ провели семінар для шкільних медсестер та підприємців, які організовують харчування дітей в школах.

 Під час заходу обговорили основні аспекти організації харчування за новим Санітарним регламентом та впровадження системи НАССР в шкільних їдальнях, вимоги до примірного меню, картотеки страв, переваги гарячого шкільного харчування та вплив карантинних обмежень на його організацію.

 Нагадаємо, що у новому Санітарному регламенті, який набрав чинності з 1 січня 2021 року, змінено підходи до організації харчування. Зокрема, внесені зміни стосовно харчових продуктів, призначених для реалізації учням у якості буфетної продукції та встановлені групи харчових продуктів, які повинні бути у щоденному шкільному раціоні учнів, врегульовано питання організації харчування дітей з особливими потребами.  

 Фахівцями управління буде продовжена робота з питань інформування та роз’яснення нових вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, а також забезпечено здійснення державного нагляду за дотриманням вимог даного регламенту в школах і контроль за усуненням виявлених порушень.

 

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Пошук