Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
В Солотвинській територіальній громаді спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для відповідальних за харчування та медичних працівників шкіл
02 лютого 2021 року спеціалісти Богородчанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі Солотвинської ТГ провели семінар для шкільних медсестер та підприємців, які організовують харчування дітей в школах.
Під час заходу обговорили основні аспекти організації харчування за новим Санітарним регламентом та впровадження системи НАССР в шкільних їдальнях, вимоги до примірного меню, картотеки страв, переваги гарячого шкільного харчування та вплив карантинних обмежень на його організацію.
Нагадаємо, що у новому Санітарному регламенті, який набрав чинності з 1 січня 2021 року, змінено підходи до організації харчування. Зокрема, внесені зміни стосовно харчових продуктів, призначених для реалізації учням у якості буфетної продукції та встановлені групи харчових продуктів, які повинні бути у щоденному шкільному раціоні учнів, врегульовано питання організації харчування дітей з особливими потребами.
Фахівцями управління буде продовжена робота з питань інформування та роз’яснення нових вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, а також забезпечено здійснення державного нагляду за дотриманням вимог даного регламенту в школах і контроль за усуненням виявлених порушень.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Передпосівна обробка насіння. Як забезпечити захист і живлення
- На Івано-Франківщині після перевірки Держпродспоживслужби комунальне підприємство здійснило перерахунок плати за централізоване опалення споживачам на суму 32742,31 грн.
- Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року
- Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки
Вхід
Пошук
Календар
Березень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3
|
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
