Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
На Калущині спеціалісти Держпродспоживслужби та освітяни Верхнянської територіальної громади обговорили новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти
27 січня 2021 року працівники Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано Франківській області провели тематичну зустріч із спеціалістами відділу освіти та керівниками навчальних закладів Верхнянської територіальної громади з питань дотримання вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та впровадження системи НАССР в шкільних їдальнях.
В роботі взяли участь начальник відділу освіти Верхнянської територіальної громади, директори шкіл, медичні працівники а також постачальники харчових продуктів.
Начальник Калуського районного управління Григорій Химич проаналізував результати роботи по впровадженню системи НАССР в шкільних їдальнях закладів середньої та дошкільної освіти. Було відмічено, що відділом освіти Верхнянської ТГ проведена значна робота у 2020 році з покращення матеріально технічної бази харчоблоків, що стало передумовою для впровадження принципів системи НАССР.
Було звернено увагу на необхідність коригування технологічних карт на приготування готових страв у зв’язку із вступом в дію нових законодавчих актів в галузі харчового законодавства, зокрема, Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти та затверджених Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти.
Начальник відділу державного контролю за дотриманням санітарного законодавства Оксана Ананєвич провела детальний аналіз вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України № 2205 від 25.09.2020 року.
Особливу увагу було приділено питанням забезпечення дотримання вимог регламенту щодо організації харчування дітей у закладах освіти, у тому числі дієтичного харчування, вимог до влаштування та утримання приміщень харчоблоків; надано роз’яснення щодо забезпечення процедури постачання харчових продуктів в шкільні їдальні, переліку харчових продуктів заборонених до реалізації у шкільних буфетах.
Особливу дискусію викликало у присутніх питання практичного формування меню з урахуванням вимог нового Санітарного регламенту в частині обмежень вмісту окремих харчових продуктів та інгредієнтів.
Працівниками Держпродспоживслужби було надано відповіді та практичні рекомендації учасникам наради.
Спільно з працівникамиКалуської міжрайонної лабораторії Держпродспоживслужби проведено лабораторний контроль параметрів мікроклімату та моніторинг дотриманням протиепідемічних заходів в Верхнянському ліцеї та Зборянській гімназії.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Передпосівна обробка насіння. Як забезпечити захист і живлення
- На Івано-Франківщині після перевірки Держпродспоживслужби комунальне підприємство здійснило перерахунок плати за централізоване опалення споживачам на суму 32742,31 грн.
- Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року
- Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки
Вхід
Пошук
Календар
Березень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3
|
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
