Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

На Калущині спеціалісти Держпродспоживслужби та освітяни Верхнянської територіальної громади обговорили новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти

 27 січня 2021 року працівники Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано Франківськійсмипмартке678репар області провели тематичну зустріч із спеціалістами відділу освіти та керівниками навчальних закладів Верхнянської територіальної громади з питань дотримання вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти та впровадження системи НАССР в шкільних їдальнях.

 В роботі взяли участь начальник відділу освіти Верхнянської територіальної громади, директори шкіл, медичні працівники а також постачальники харчових продуктів.

Начальник Калуського районного управління Григорій Химич проаналізував результати роботи по впровадженню системи НАССР в шкільних їдальнях закладів середньої та дошкільної освіти. Було відмічено, що відділом освіти Верхнянської ТГ проведена значна робота у 2020 році з покращення матеріально технічної бази харчоблоків, що стало передумовою для впровадження принципів системи НАССР.

 Було звернено увагу на необхідність коригування технологічних карт на приготування готових страв у зв’язку із вступом в дію нових законодавчих актів в галузі харчового законодавства, зокрема, Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти та затверджених Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти.

 Начальник відділу державного контролю за дотриманням санітарного законодавства Оксана Ананєвич провела детальний аналіз вимог нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України № 2205 від 25.09.2020 року.

Особливу увагу було приділено питанням забезпечення дотримання вимог регламенту щодо організації харчування дітей у закладах освіти, у тому числі дієтичного харчування, вимог до влаштування та утримання приміщень харчоблоків; надано роз’яснення щодо забезпечення процедури постачання харчових продуктів в шкільні їдальні, переліку харчових продуктів заборонених до реалізації у шкільних буфетах.

 Особливу дискусію викликало у присутніх питання практичного формування меню з урахуванням вимог нового Санітарного регламенту в частині обмежень вмісту окремих харчових продуктів та інгредієнтів.

 Працівниками Держпродспоживслужби було надано відповіді та практичні рекомендації учасникам наради.

Спільно з працівникамиКалуської міжрайонної лабораторії Держпродспоживслужби проведено лабораторний контроль параметрів мікроклімату та моніторинг дотриманням протиепідемічних заходів в Верхнянському ліцеї та Зборянській гімназії.

01-28.01.21-семінар-фото-1 01-28.01.21-семінар-фото-2

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3