Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу операторів ринку харчових продуктів, зокрема тих, що здійснюють обіг харчових продуктів (заклади оптової та роздрібної торгівлі, заклади громадського харчування (особливо харчування дітей), та споживачів, що згідно з повідомленням ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» в рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» та скарги Миронової В.В. встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів.
А саме:
- ковбасних виробів, операторами ринку: ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ТОВ «Феракс», ТОВ «М’ясокомбінат Ювілейний», ПрАТ «Український Бекон»,
- ікри лососевої (горбуші), операторами ринку: ПрАТ «Дальриба»,ТОВ «Флагман Сіфуд»,
- масла солодковершкового, операторами ринку: ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Еней», ТОВ «Фірма АПРЕЛЬ», ПП «Земледух В. Т.», ТОВ «Іва-Арт», ТОВ «Городенківський сирзавод», ТОВ «Інтер-мол», ТОВ «Терен-Про», ВАТ «Турківський молокозавод», ТОВ «Гранд Молпродукт», ТДВ «Яготинський молзавод, Золотоніський маслоробний комбінат», ПП «Рось» філія «Роменський молочний комбінат», ТОВ «Мілкіленд-Україна».
Ознайомитись з копіями експертних висновків уповноважених лабораторій до операторів ринку, які здійснюють обіг харчових продуктів відповідної дати виготовлення, можна за посиланнями:
Додаток 1 - ковбасні вироби та рибопродукти
Додаток 1 - масло солодковершкове
Додаток 2 - масло солодковершкове - невідповідна продукція
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг продукції відповідної дати виготовлення, зазначеної в додатках за посиланнями, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".
Шановні споживачі! З метою протидії обігу небезпечних, непридатних до споживання, неправильно маркованих харчових продуктів, у разі виявлення їх в обігу, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до районних, міських управлінь, відділів.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Передпосівна обробка насіння. Як забезпечити захист і живлення
- На Івано-Франківщині після перевірки Держпродспоживслужби комунальне підприємство здійснило перерахунок плати за централізоване опалення споживачам на суму 32742,31 грн.
- Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року
- Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки
Вхід
Пошук
Календар
Березень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3
|
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
