Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Підсумки-2020: результати здійснення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог на прикарпатських бійнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса
В Івано-Франківській області 53 офіційні ветеринарні лікарі, що наділені відповідними повноваженнями, забезпечують здійснення окремих заходів державного контролю за дотриманням необхідних гігієнічних вимог на 102 потужностях (бійні та потужності з розбирання і обвалювання м’яса).
Офіційними ветеринарними лікарями та спеціалістами державних установ ветеринарної медицини Івано-Франківщини постійно здійснюється державний ветеринарно-санітарний контроль та нагляд за заготівлею, забоєм тварин, переробкою, зберіганням та реалізацією продукції тваринного походження.
Так в 2020 році офіційними лікарями проведено передзабійний огляд та післязабійне інспектування 9568 голів великої рогатої худоби, 78013 голів свиней, 182 голів дрібної рогатої худоби, 5063172 голови птиці, 5324 голови кролів.
За минулий рік на м’ясопереробні підприємства області поступило на переробку 917,180 т м’яса яловичини, 1208,079 т м’яса свинини, 593,675 т м’яса птиці і 3,544 т субпродуктів птиці; за цією продукцією теж здійснювався контроль з боку офіційних лікарів.
При проведенні ветеринарно-санітарної експертизи з інвазійних захворювань виявлено ураження фасціольозом великої рогатої худоби – 452 випадки, аскаридозом свиней – 114 випадків.
Досліджено на трихінельоз 78013 м’ясотуш свиней. Позитивних випадків не реєструвалось.
Виявлено 26 випадків незаразних хвороб у великої рогатої худоби та 2496 випадків у птиці.
За результатами післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи направлено на знезараження 0,074 т і на утилізацію 1,18 т субпродуктів від уражених гельмінтами тварин та хвороб незаразної етіології та на утилізацію (незадовільні показники) 3,984 т м’яса птиці.
На м’ясопереробних підприємствах області забезпечено виконання заходів по недопущенню занесення та розповсюдження заразних захворювань.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Передпосівна обробка насіння. Як забезпечити захист і живлення
- На Івано-Франківщині після перевірки Держпродспоживслужби комунальне підприємство здійснило перерахунок плати за централізоване опалення споживачам на суму 32742,31 грн.
- Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року
- Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки
Вхід
Пошук
Календар
Березень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3
|
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
