Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Держпродспоживслужба інформує: що чекає на підприємців та громадян в період локдауну з 08 до 24 січня

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує: 12.12.2020 р. набрала чинності постанова КМУ відппе6556вав344нгг4 09.12.2020 р. № 1236 щодо продовження карантину до 28 лютого 2021 року та запровадження локдауну з 8 по 24 січня 2021 року включно.

Фактично Уряд затвердив новий порядок карантинних обмежень.

Тож надаємо інформацію щодо заборон під час локдауну, що будуть діяти на території України  в період з 00:00 8 січня 2021 р. по 00:00 25 січня 2021 р. (відповідно до п.3. постанови КМУ від 09.12.2020 р. № 1236)  ДОДАТКОВО до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених п. 2 цієї постанови.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ
приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень, замовлень на винос та закладів громадського харчування в аеропортах;
приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах крім приймання відвідувачів у закладах, визначених у підпункті 4 цього пункту;
приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності
приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення

крім:

- торгівлі виключно товарами, що належать до продуктів харчування, на торговельних площах, не менш як 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування;

- лікарськими засобами;

- виробами медичного призначення;

- засобами гігієни;

- засобами зв’язку;

- ветеринарними препаратами;

- кормами;

- насінням;

- засобами захисту рослин.

Торговельна діяльність іншими групами товарів може відбуватися лише із здійсненням адресної доставки замовлень;

- торгівлі пальним;

- провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей;

- діяльності операторів поштового зв’язку;

- медичної практики;

- ветеринарної практики;

- діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування);

- діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів;

- перукарень та салонів краси за попереднім записом;

приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів

крім

- роботи історико-культурних заповідників;

- суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів, зокрема здійснення кіно- та відеозйомки, за умови обмеження доступу до місця зйомки (знімального майданчика) сторонніх осіб та використання персоналом (крім акторів під час знімального процесу), залученим до виробництва аудіовізуального твору, засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно. Діяльність суб’єктів господарювання, пов’язана з виробництвом аудіовізуальних творів, не є масовим заходом

приймання відвідувачів спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів крім відвідування спортсменами національних збірних команд України та їх тренерами за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів
проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів

Крім:

- організації гірськолижного дозвілля (без роботи закладів громадського харчування та продажу алкогольних напоїв)

- новорічних та різдвяних свят ялинки (без концертів та ярмарків, у тому числі продуктових),

- проведення офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників)

робота закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів;
діяльність непродовольчих ринків
відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами крім закладів дошкільної освіти та спеціальних закладів освіти

Закликаємо суб’єктів господарювання:

- не допускайте до перевірок невстановлених осіб, котрі не представили вам відповідні документи: посвідчення (направлення) на планову чи позапланову перевірку або копію наказу про проведення моніторингу та службове посвідчення, що засвідчує посадову особу. Стережіться шахраїв!

- якщо ви вважаєте, що посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області порушують процедуру проведення перевірки чи моніторингового відвідування, вимагають грошової чи будь-якої іншої винагороди – звертайтесь до Національної поліції – тел. 102; на гарячу лінію Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – тел. 0342-511389; за тел. 050-6702529, або до районних, міських управлінь, відділів (адреси та контактні телефони - за посиланням).

Наголошуємо громадянам: дотримуйтесь встановлених протиепідемічних норм та вимог! Бережіть своє здоров’я та здоров’я ваших близьких.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31