Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Повідомлення RASFF щодо небезпечних кунжуту, кукурудзяних вафель та харчової добавки BPS Catzkill
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF):
- від 04.12.2020 р. № 2020.5570 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену (2.1 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: M/S Mac Agri Exports, Mumbai) до Республіки Польща (імпортер: ROS-SWEET Sp. z o.o., Lancut) та України (018/20-21 – номер партії, наданий M/S Mac Agri Exports, Індія) та 1-0364 – номер партії, наданий ROS-SWEET Sp. z o.o.);
- від 04.12.2020 р. № 2020.3988-fup2 стосовно виявлення високого вмісту кофеїну (300 мг/дозу), синефрину (2000 mg/kg – ppm) та неавторизованого новітнього харчового інгредієнта 2-диметиламіноетанолу (DMEA) у харчовій добавці BPS Catzkill, що експортувалась з Великобританії через Нідерланди (виробник: Best Pharma Supplements Ltd., Dorchester 6; вантажовідправник: Gigas Nutrition E.K.) до країн-членів ЄС та до України (отримувач: DSN.com.ua, вул. Бельведерська, 32, м. Івано-Франківськ);
- від 07.12.2020 р. № 2020.5583 стосовно виявлення фумонізинів (B1+B2: 890; 1130 µg/kg – ppb) в органічних кукурудзяних вафлях, що експортувались з Словацької Республіки (постачальник: CIBI, Marcelova) до Федеративної Республіки Німеччина (оптовик: Jufico GmbH, Krailling) та до інших країн-членів ЄС та України (отримувач: ТОВ «ТС Плюс», вул. Краснова, 27, м. Київ, 03115).
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаних харчових продуктів, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Як повернути товар належної якості під час локдауну
- Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечує контроль за дотриманням вимог січневого посиленого карантину
- Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
- Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
