Головне меню

Подати звернення

Про реєстрацію осіб, які здійснюють господарську діяльність, пов'язану з виробництвом та обігом об’єктів регулювання у сфері карантину рослин

 Реєстрації у центральному органі виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері карантину рослин, підлягають особи, які здійснюють господарськуdjnvhgffff8dfff діяльність з обігу об'єктів регулювання у карантинній та регульованій зонах, здійснюють господарську діяльність з виробництва та маркування дерев’яного пакувального матеріалу, виробляють насіннєвий та садивний матеріал, здійснюють біологічний контроль з використанням біологічних контрольних організмів, здійснюють зберігання та переробку зерна.

 Для реєстрації особи подають заяву для проведення перевірки та реєстрації особи. До заяви додаються виписки з державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

 Державний фітосанітарний інспектор протягом 5 робочих днів з моменту надходження заяви про проведення перевірки та реєстрації особи здійснює перевірку об’єктів регулювання.

 Перевірка здійснюється шляхом інспектування, огляду, обстеження, відбору зразків для аналізу та фітосанітарної експертизи об’єктів регулювання в процесі їх виробництва, зберігання, перевірки та транспортування. За результатами перевірки складається акт перевірки особи, яка підлягає реєстрації .

 За результатами розгляду заяви, виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та на підставі акта перевірки приймається рішення про реєстрацію або відмову у реєстрації особи протягом 10 робочих днів. Рішення про відмову в реєстрації надається особі у письмовій формі.

Підставами для прийняття рішення про відмову у реєстрації особи може бути:

- невідповідність поданих документів;

- виявлення зараження об’єктів регулювання, потужностей (об’єктів) виробництва та обігу об’єктів регулювання регульованими шкідливими організмами;

- відсутність в особи можливостей та потужностей для виконання фітосанітарних заходів, а також виявлення недостовірної інформації, зазначеної в заяві, про що зазначається в акті перевірки.

 Рішення про відмову у реєстрації надсилається особі у письмовій формі протягом п’яти днів після прийняття такого рішення.

Підставами для прийняття рішення про скасування реєстрації можуть бути:

- скасування державної реєстрації особи як юридичної особи;

- неповідомлення про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у встановлений термін;

- систематичні порушення вимог щодо боротьби з карантинними організмами та невиконання розпоряджень державного інспектора з карантину рослин щодо вжиття особою фітосанітарних заходів, які виявлені під час проведення планових перевірок;

- виявлення неодноразових порушень вимог, зазначених у карантинному дозволі та карантинному сертифікаті, щодо інспектування, огляду, нагляду та фітосанітарної експертизи об’єктів регулювання, що ввозяться особою, під час проведення планових перевірок.

 У разі внесення змін до єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців щодо місцезнаходження або місця проживання, організаційно-правової форми, ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ юридичної особи та ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податків та інших обов’язкових платежів (за їх наявності) та форми власності, – особа зобов’язана подати протягом 10 робочих днів відповідну інформацію у письмовій формі.

 Для проведення реєстрації звертайтеся в управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (Івано-Франківська область Тисменицький район с.Підлужжя вул. Шевченка,1 тел.0342-787667) або до державного фітосанітарного інспектора в зоні обслуговування.

 

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук