Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Відбулась зустріч представників Держпродспоживслужби із рестораторами міста Івано-Франківська

 24 листопада 2020 року відбулась зустріч керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та представниківdfsfgedrfg4344ff55552dxd Громадської організації «Асоціація рестораторів Івано-Франківська».

 В ході зустрічі голова Громадської організації «Асоціація рестораторів Івано-Франківська» О.Камінська озвучила стурбованість рестораторів щодо введення в Івано-Франківській області «карантину вихідного дня», що значно зменшує доходи підприємців та погіршує умови ведення підприємницької діяльності.

 Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області роз’яснено представникам малого та середнього бізнесу позицію влади щодо цього питання, зазначивши, що наразі вся Україна знаходиться у скрутному становищі і посилення карантинних заходів зумовлене значним ростом захворюваності на коронавірусну інфекцію. Ці вимушені міри, які пропонує уряд, спрямовані, в першу чергу, на збереження здоров’я і життя наших громадян.

 Зокрема, керівник Головного управління Держпродспоживслужби в області зазначив: “Ми добре розуміємо позицію представників малого та середнього бізнесу, тому готові всіляко сприяти їм у роботі. Але ви, в свою чергу, повинні забезпечити у своїх закладах беззаперечне дотримання карантинних вимог: заборону проведення масових заходів, дотримання соціальної дистанції, носіння засобів індивідуального захисту, дезінфекції рук тощо. Зі свого боку ми готові максимально сприяти тому, аби підтримати бізнес, адже розуміємо побоювання та проблеми підприємців. Ми зацікавлені у тому, щоб знайти компромісне рішення у межах власних компетенцій».

 Таким рішенням може стати надання до Кабінету Міністрів України пропозицій щодо впровадження наступних карантинних заходів відповідно до градації закладів громадського харчування залежно від потужності та виду діяльності.

 Нагадаємо, аби розірвати ланцюг захворювань, МОЗ запропонував певні заходи підтримки, що можуть допомогти підприємцям у часи пандемії. Мета карантину «вихідного дня» – у будь-який спосіб розірвати ланцюжок зараження.

фото-2 фото-3 фото-1

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1