Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
В Держпродспоживслужбі Прикарпаття відбувся онлайн-семінар з питань реалізації нового проекту ФАО
25 листопада 2020 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели дистанційний онлайн-семінар на тему: «Про реалізацію Проекту ФАО про посилення національних можливостей подолання проблем, пов’язаних із ризиками стійкості мікроорганізмів до антимікробних речовин (AMR)».
В онлайн-семінарі взяли участь спеціалісти 19 структурних підрозділів Головного управління та Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.
Під час онлайн-семінару розглядались практичні аспекти реалізації завдань Проєкту.
Так, за сприяння спеціалістів територіальних підрозділів Держпродспоживслужби, представниками ФАО будуть проведені опитування респондентів в межах області. Також силами спеціалістів Держпродспоживслужби будуть відібрані зразки з метою виділення цільових мікроорганізмів та проведення досліджень на наявність резистентності у цих мікроорганізмів.
Зразки будуть досліджені в Державному науково-дослідному інституті з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, м. Київ. Всі отримані дані будуть проаналізовані. Аналіз буде використано для наукового обґрунтування підходу щодо організації національного плану моніторингу антибіотикорезистентних штамів мікроорганізмів в Україні.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Як повернути товар належної якості під час локдауну
- Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечує контроль за дотриманням вимог січневого посиленого карантину
- Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
- Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
