Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Застерігаємо споживачів: незадекларована гірчиця у кетчупі з Франції, сальмонела в м’ясі птиці з Польщі та оксид етилену в насінні кунжуту з Індії
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло одразу декілька інформаційних повідомлень системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF).
А саме:
- від 17.11.2020 р. № 2020.4924-fup2 стосовно виявлення незадекларованої гірчиці у кетчупі, що експортувалася з Франції (виробник: Conservoir Provencal Cabanon, Camaret Sur Aigues) до Нідерландів (постачальник: Spar International B.V., Amsterdam) та до України (отримувач: ТОВ «SPAR Луганськ», вул. Курчатова, 7, м. Луганськ, 91031);
- від 18.11.2020 р. № 2020.5100 та від 19.11.2020 р. № 2020.5100-fur 2 щодо Salmonella enterica ser. enteridis (в 1 із 5 зразків/25 г) у замороженому м’ясі птиці з Польської Республіки (виробник: Piko Bis Zaklad Rozb. Drob. Sp.z.o.o.Sp.K. № PL 20634303 WE, Suwalki; Cedrob S.A. № PL 14023901, Ciechanow; оптовик: AMP Logistyka Sp. zoo, № PL 14201101 WE, Plonsk; фермер: Przemysław Koźlakiewicz, № WNI 14137145, Szreńsk) до окремих держав-членів ЄС та до України (холодильний склад, що розташований за адресою: вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська область, 43000).
- від 19.11.2020 р. № 2020.5126 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену (0.14; 2.7; 7; 7.7 mg/kg – ppm) у вилущеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Dhaval Agri Exports, Rajkot, Gujarat) до Австрійської Республіки (отримувач: Lesaffre Austria AG, Wiener Neudorf) та до України (отримувач: ТОВ «Лесаффр Україна», вул. Бориспільська 9, буд.91, м. Київ, 02099, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаних харчових продуктів, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Увага! Повідомлення RASFF: в неочищеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії через Нідерланди до країн-членів ЄС та до України, виявили оксид етилену
- Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів та споживачів: встановлено неточність факту
- Перелік препаратів по програмі «Доступні ліки» розширено
- В 2020 році на Прикарпатті значно модернізовано шкільні харчоблоки
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
