Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
В Кувейті змінено вимоги до стандартизації охолодженого м’яса у вакуумній упаковці
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно до листа Посольства України в державі Кувейт внесено зміни до законодавчих актів Кувейту, зокрема в частині стандартизації охолодженого м’яса (корів, буйволів, овець, кіз, газелей тощо) у вакуумній упаковці.
Відповідно до інформації викладеної в листі Посольства, термін придатності вищезазначеного продукту, що експортуються до Кувейту скорочено з 120 днів до 90 згідно з національним стандартом.
Вимоги до терміну придатності охолодженого червоного м’яса у вакуумній упаковці розміщено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі “Міжнародне співробітництво” – “Ветеринарія та безпечність” – “Вимоги країн світу” за посиланням https://dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-krayin-svitu .
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року
- Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки
- На Коломийщині відбулась онлайн-нарада із старостами сіл та керівниками сільгосппідприємств
- Держпродспоживслужба звертає увагу на заходи, які необхідно проводити на потерпілих від повені територіях
Вхід
Пошук
Календар
Березень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3
|
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
