Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Якщо посадові особи Держпродспоживслужби Івано-Франківщини порушили процедуру перевірки – звертайтесь на гарячу лінію або до органів Національної поліції
Звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності: посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснюють планові та позапланові заходи державного нагляду (контролю) у формі перевірок, ревізій, оглядів, обстежень та в інших формах, визначених Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».
Відповідно до ч. 1 ст. 7 Закону для здійснення планового або позапланового заходу орган державного нагляду (контролю) видає наказ (рішення, розпорядження), який має містити найменування суб'єкта господарювання, щодо якого буде здійснюватися захід, та предмет перевірки.
Перед початком здійснення заходу посадові особи органу державного нагляду (контролю) зобов'язані пред'явити керівнику суб’єкта господарювання або уповноваженій ним особі (фізичній особі - підприємцю або уповноваженій ним особі):
- наказ про проведення перевірки;
- службове посвідчення, що засвідчує посадову особу органу державного нагляду (контролю).
Посадова особа органу державного нагляду (контролю) без наказу на здійснення заходу та службового посвідчення не має права здійснювати державний нагляд (контроль) суб'єкта господарювання.
Суб'єкт господарювання має право не допускати посадових осіб органу державного нагляду (контролю) до здійснення заходу, якщо вони не пред'явили документів, передбачених цією статтею.
Крім того, для отримання відомостей про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері господарської діяльності, посадові особи можуть здійснювати діяльність пов’язану зі збором інформації, далі – моніторинг.
Для цього видається наказ Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в якому зазначається перелік питань, щодо яких проводиться збір інформації, може встановлюватись період в який необхідно провести збір інформації.
У випадку проведення моніторингу у вихідні, святкові або не робочі дні додатково видається наказ про залучення окремих працівників до роботи у вихідний, святковий або не робочий день/дні.
Тож закликаємо суб’єктів господарювання:
- стережіться шахраїв, не допускайте до перевірок невстановлених осіб, котрі не представили вам відповідні документи;
- якщо посадові особи районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області порушують процедуру проведення перевірки чи моніторингового відвідування, схиляють вас до неправомірних домовленостей, вимагають грошової чи будь-якої іншої винагороди – звертайтесь на гарячу лінію Головного управління за тел. 0342-511389 або до органів Національної поліції.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Передпосівна обробка насіння. Як забезпечити захист і живлення
- На Івано-Франківщині після перевірки Держпродспоживслужби комунальне підприємство здійснило перерахунок плати за централізоване опалення споживачам на суму 32742,31 грн.
- Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року
- Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки
Вхід
Пошук
Календар
Березень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3
|
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
