Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

У Молдові затвердили вимоги щодо якості м’ясних виробів та продуктів, які імпортуються в країну

 Відповідно до інформації, отриманої Держпродспоживслужбою дипломатичними каналами, в Республіці Молдова постановою Урядуgghghty567867676ggggg Республіки Молдова від 19.08.2020 р. № 624 затверджено «Вимоги до якості м’ясних виробів та продуктів» (далі – Вимоги).

 Вимоги визначають правила пакування, маркування та транспортування м'ясних виробів і продуктів як вітчизняного виробництва (за винятком продуктів, вироблених в індивідуальних господарствах для власного споживання та на підприємствах громадського харчування), а також м'ясних виробів і продуктів, що імпортуються до Республіки Молдова.

 Під дію Вимог підпадатимуть групи продуктів тарифних позицій 1601, 1602 та 1902 (згідно з Комбінованою товарною номенклатурою, затвердженою Законом Республіки Молдова № 172/2014).

 Вказані Вимоги набирають чинності через 6 місяців з дати опублікування (тобто з 18.03.2021 р.). Разом з цим, Технічний регламент «Вироби із м’яса», затверджений постановою Уряду Республіки Молдова №720/2007, буде скасовано.

 Враховуючи вищезазначене, просимо всіх операторів ринку, що мають право експорту м’ясної продукції до Республіки Молдова, звернути увагу на зміни в законодавстві Молдови.

 Ознайомитися з вимогами можна на сайті Держпродспоживслужби в розділі Міжнародне співробітництво за посиланням https://dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-krayin-svitu

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1