Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

В Україні змінили вимоги до максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах

 Відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я України від 22.05.2020 р. № 1238 «Про внесення змін до Державних гігієнічних правил і норм «Регламент паркпа890890ааа4максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах», було зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21.07.2020 р. за № 684/34967. Набрання чинності відбудеться 04.02.2021 р.

 Документ встановлює нові вимоги до вмісту нітратів, свинцю, ртуті, мікотоксинів, металів тощо у продуктах харчування (для розуміння - залежно від дози забруднювачів, що містяться в продукції, вони по різному можуть впливати на здоров’я людини, часом навіть викликати хронічні хвороби, отруєння тощо).

 Нові правила адаптовано до вимог ЄС – Регламенту ЄС № 1881/2006. Тож дуже скоро норми, які довели свою безпечність, ефективність та діють у Європі вже понад 14 років, почнуть діяти і в Україні.

 Правила дозволять усунути торговельні бар’єри, оскільки буде гармонізовано значення показників із країнами ЄС, зокрема, врегульовано норми до кількості нітратів в деяких видах листкових салатів. кількості мікотоксинів в горіхах, тощо, що дозволить їх імпорт із країн ЄС.

 Це також сприятиме дотриманню міжнародних зобов’язань України в рамках реалізації Плану заходів з виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Ознайомитися із вищезазначеним документом можна на офіційному сайті Верховної Ради України.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1