Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

COVID-19: як ресторани Прикарпаття виконують карантинні обмеження

 Ситуація з поширенням COVID-19 в Україні залишається напруженою, особливо в деяких регіонах.fsfdfsdfdfd444476767 Так, станом на ранок 13 серпня на Івано-Франківщині зафіксовано 138 нових хворих.

 Представники центральної та місцевої влади закликають жителів області та суб’єктів господарювання до неухильного дотримання вимог постанови КМУ № 641 від 22.07.2020 р. «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Адже до стрімкого зростання захворюваності на коронавірусну інфекцію призводить, головним чином, порушення карантинних обмежень та протиепідемічних вимог.

 За даних обставин, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області щоденно, включаючи вихідні дні, проводять моніторингові відвідування цілого ряду підконтрольних об’єктів з метою перевірки дотримання протиепідемічних заходів.

 Нагадаємо, що згідно рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС від 03.08.2020 р., в Тисменицькому районі та місті Івано-Франківську встановлено «помаранчевий» рівень епіднебезпеки, який передбачає ряд заборон, зокрема:

- проведення масових заходів за участю більше ніж 100 осіб та більше однієї особи на 20 кв. м площі будівлі або території, де проводиться захід;

- діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;

- робота після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів та закладів громадського харчування;

- діяльність спортивних залів, фітнес-центрів  та інші.

 Протягом минулих вихідних (08-09 серпня) фахівці Держпродспоживслужби провели моніторингові перевірки закладів громадського харчування області.

 Так, всього перевірено 268 закладів, з яких працювали 213. Масові заходи проводились в 97 закладах, порушення протиепідемічних вимог виявлено в 38 з них (39 відсотків).

 Весілля приймали в 44 закладах, з них в 27 випадках було зафіксовано порушення протиепідемічних вимог (61 відсоток).

Цифри свідчать самі за себе: показники порушень залишають стабільно високими.

Головне управління просить усіх охочих – представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та просто небайдужих краян – долучатись до моніторингових відвідувань закладів громадського харчування як щоденно, так і наступних вихідних – 15-16 серпня.

 Звертаємо увагу: має місце ініціатива мера Івано-Франківська щодо звернення до органів центральної влади з метою дозволу на роботу спортивних та фітнес-клубів в адміністративних районах з «помаранчевим» рівнем епіднебезпеки.

Крім того, сьогодні очікується анонсоване в ході брифінгу міністром охорони здоров’я М.Степановим засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС, на якому можливо буде оновлено рівні небезпеки поширення COVID-19 в Україні, та внесені відповідні зміни до постанови КМУ № 641 від 22.07.2020 р. «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 Тому наголошуємо: Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області буде діяти та виконувати визначені повноваження лише згідно офіційно прийнятих рішень органів влади!

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6