Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Результати моніторингу вихідних: 60% закладів громадського харчування Прикарпаття порушують протиепідемічні вимоги

 Враховуючи складну епідемічну ситуацію в області щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію, Головне управління Держпродспоживслужбиzasdeadfewdf567856555555 Івано-Франківщини забезпечує контроль за дотриманням карантинних обмежень в закладах громадського харчування.
 Нагадаємо, що на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області, Національну поліцію та органи місцевого самоврядування покладено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в закладах громадського харчування, відповідно до рішення Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА.
 В кожному районі створені робочі групи у складі представників Держпродспоживслужби, Національної поліції та органів місцевого самоврядування з метою проведення моніторингових відвідувань цих закладів. Окрім забезпечення організації протиепідемічних заходів, робочі групи перевіряють також дотримання обмеженого терміну роботи закладів громадського харчування - лише до 23-00 год. (відповідно до змін, внесених до Постанови Кабінету міністрів України № 392 від 20.05.2020 р.)
Так, проведені минулих вихідних (18-19 липня) моніторингові відвідування закладів громадського харчування показали такі результати:
всього перевірено 317 закладів; з них працювали 213 закладів;
масові заходи проводились в 96 закладах, з яких порушення протиепідемічних вимог виявлено в 60 відсотках закладів;
цими вихідними в області проводилось 47 весіль, з них 36 відбувались з порушеннями протиепідемічних норм (77 відсотків).
 Високі показники порушень, що зберігаються уже протягом декількох місяців, свідчать про те, що заклади громадського харчування продовжують залишатись потенційним джерелом поширення коронавірусної інфекції.

 Моніторинг закладів громадського харчування буде тривати до закінчення карантину, при встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог, будуть подаватись пропозиції місцевим комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для прийняття рішення щодо призупинення їх роботи.
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області в чергове закликає представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та небайдужих громадян долучатись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування щоденно, і в т. ч. наступних вихідних – 25-26 липня 2020 року.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук