Головне меню

Подати звернення

Інформація для власників щодо ввезення домашніх тварин до Канади та США

 Відповідно до офіційного повідомлення Канадського агентства з інспекції продовольства, з 06.07.2020 року канадською стороною заборонено ввезеннявакеренркен56675ккака домашніх тварин (собак та котів) до Канади з країни, а також призупинено дію раніше виданих та видачу нових дозволів на їх ввезення.
 Дана заборона не поширюється на домашніх тварин, які ввозяться не з метою продажу, участі в шоу, виставці або наукових дослідженнях, розведення та супроводжуються власниками, які є резидентами Канади, а також на ввезення службових собак (у супроводі особи, якій вона призначена).
 Стосовно вимог США до форми супровідного документу на переміщення домашніх тварин, центром з контролю та профілактики хвороб США (CDC) українській стороні надано вимоги США для країн з високим ризиком щодо сказу, та перелік документів, якими мають супроводжуватись домашні тварини при ввезенні на територію вказаної країни.
 Всі тварини повинні супроводжуватись діючим сертифікатом щодо вакцинації проти сказу.
 Наголошуємо, що СDС не приймає сертифікати здоров’я чи міжнародні ветеринарні сертифікати замість сертифікату щодо вакцинації проти сказу. Дійсний сертифікат щодо вакцинації проти сказу повинен містити наступну інформацію, викладену англійською мовою (або супроводжуватись завіреним англійським перекладом):
Ім’я та адреса власника;
 Порода, стать, дата народження (приблизний вік, якщо дата народження невідома), масть, мітки та інша ідентифікаційна інформація;
 Дата вакцинації проти сказу та інформація про вакцину;
 Дата закінчення дії вакцини;
 Назва, номер ліцензії, адреса, підпис лікаря ветеринарної медицини, який проводив щеплення тварини.
 Тваринам, які супроводжуються документами, що не відповідають вимогам CDC, буде відмовлено у в’їзді та повернуто до країни походження за рахунок імпортера.
Просимо врахувати зазначену інформацію під час планування подорожей з домашніми тваринами до Канади та Сполучених Штатів Америки.

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук