Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Кожен громадянин та підприємець, що дотримуються протиепідемічних вимог, заслуговують на повагу та вдячність

 Третій місяць Прикарпаття живе в умовах послаблення карантинних обмежень, пов’язаних із недопущенням поширення коронавірусної інфекції.вкуіпкуепу54444555544
 Однак пом’якшення карантину – це не повне його скасування. Адже вірус нікуди не подівся, він продовжує шкодити здоров’ю і дорослих, і дітей.


 Щодня проглядаючи статистику, варто пам’ятати: за сухими цифрами – людські життя, проблеми зі здоров’ям та ускладнення після хвороби, напружені робочі зміни медиків.
 Сьогодні надзвичайно важливо для всіх і для кожного: виконувати встановлені протиепідемічні правила та норми!
 Кожен громадянин, що носить захисну маску в транспорті та громадських місцях, дотримується соціальної дистанції, користується антисептиком, кожен підприємець, що переформатував свій бізнес із врахуванням карантинних вимог - вартують поваги та вдячності! Бо лише спільними та взаємними зусиллями ми створимо суспільний бар’єр і зупинимо пандемію.
 Результати заходів державного нагляду за дотриманням протиепідемічних вимог, що проведені Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області за минулий тиждень, показують тенденцію до зменшення кількості виявлених порушень (за період 01-06.07.20 р. в порівнянні з періодом до 01.07.20 р.), зокрема:
- пункти проведення тестувань ЗНО – виявлено 0% порушень (було 2%);
- дошкільні навчальні заклади – 4% порушень (було 15%);
- об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами – 31% порушень (було 35%);
- агропродовольчі ринки – 14% порушень (було 21%);
- перукарні, салони краси – 33% порушень (було 50%).
 Високими (практично на рівні попередніх місяців) зберігаються показники порушень, що зафіксовані в закладах громадського харчування – 48%.
 Тому заклади громадського харчування сьогодні залишаються потенційним джерелом поширення коронавірусної інфекції.

 Наголошуємо: Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області готове надати необхідні роз’яснення, консультації щодо дотримання протиепідемічних правил та норм суб’єктам господарювання, представникам органів виконавчої влади, засобів масової інформації та громадянам.
 Звертайтесь за тел. 0432-51-13-89, 52-83-98, або до районних, міських управлінь, відділів (адреси та контактні телефони - за посиланням).

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук