Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Спеціалісти Снятинського районного управління Держпродспоживслужби взяли активну участь в ліквідації наслідків повені
Стихія, що пройшла 23-24 червня територією Західної України, не обійшла і Снятинський район. Зокрема паводки зачепили 32 населені пункти, затоплено 914 дворів та приміщень, де утримувались сільськогосподарські тварини.
Спеціалісти Снятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з перших дів після паводків активно долучились до роботи з дезінфекції тваринницьких приміщень та дворів, які були затоплені, з метою недопущення виникнення спалахів інфекцій, спільних для людей та тварин, збудник який міг потрапити в господарства паводковою водою.
Поряд з даними заходами, спеціалісти проводять роз’яснювальну роботу серед населення з врученням листівок, розроблених Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, щодо попередження спалахів інфекційних хвороб серед населення через вживання забрудненої води та недоброякісних продуктів харчування, які могли бути поражені хвороботворними організмами. Адже повінь привела до розмивання скотомогильників, кладовищ, вбиральнь та хлівів. Тому проведення очищення та дезінфекції джерел водопостачання за даних обставин є надзвичайно важливим.
Дезінфекційні роботи тривають.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на місцевому рівні створює «платформу примирення»
- Кабінет Міністрів обмежив максимальну ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн. за куб. метр до 31 березня
- В насінні кунжуту, що експортувалось з Індії, виявили оксид етилену
- В управлінні фітобезпеки Держпродспоживслужби Прикарпаття провели онлайн-нараду та підсумували результати роботи за минулий рік
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
