Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

На Снятинщині провели семінар-навчання для власників закладів ресторанного господарства

 24 червня спеціалісти Снятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі районноїcdgdrfesgesdrfg343444454 державної адміністрації провели семінар-навчання із власниками закладів громадського харчування.

 Учасникам заходу було доведено постанову Головного державного санітарного лікаря України від 02.06.2020 р. № 32 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій», роз’яснено вимоги щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину, у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.
 В ході роботи присутнім було наголошено на необхідності проведення температурного скринінгу усім працівникам, забезпеченні засобами індивідуального захисту, дотриманні дистанції між клієнтами та сусідніми столами, обмеженні кількості клієнтів за одним столом, проведенні дезінфекції та прибирання приміщень та інших правилах та нормах.
 Власників було проінформовано про заборону проведення свят, банкетів, публічних подій тощо, в яких беруть участь більше 10 осіб.
 З-поміж іншого до учасників семінару була в чергове доведена інформація про необхідність впровадження системи НАССР, механізми її впровадження і підтримки в дієвому стані.
 В підсумку учасникам семінару було вручено пакет інформаційних матеріалів з питань, що обговорювались.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук