Головне меню

Подати звернення

Держпродспоживслужба Прикарпаття протидіє коронавірусу

 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на виконання рішень Президента, Верховної Ради та Уряду проводять вghjgj8989789789777 межах своєї компетенції заходи щодо запобігання негативного розвитку епідситуації та забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.
 Продовжується кампанія з інформаційного забезпечення населення. Спільно із Товариством Червоного Хреста блок інформаційних матеріалів (плакати різного напрямку щодо попередження коронавірусу) вивішуються в місцях перебування людей – аптеки, АЗС, продуктові магазини.


 На виконання доручень т.в.о. Голови Держпродспоживслужби посилено державний санітарно-епідеміологічний нагляд за дотриманням санітарного законодавства на об’єктах системи водопостачання та водовідведення населених пунктів.
 Разом з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування здійснюються перевірки дотримання режиму охорони, господарської чи іншої діяльності в зонах санітарної охорони джерел та об’єктів централізованого питного водопостачання.
 Спеціалісти Івано-Франківської регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби проводять відбір та лабораторні дослідження води з центральних водопроводів, громадських криниць на мікробіологічні, фізико-хімічні та вірусологічні показники.
 19 березня 2020 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбулась робоча зустріч начальника Головного управління та директора ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» з питань взаємодії та спільної роботи фахівців лабораторного центру і спеціалістів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.
 Відповідно до спільного наказу створені робочі групи, визначені відповідальні працівники за виконання невідкладних заходів щодо недопущення короновірусу.
 Крім того, на виконання постанови КМУ України від 11.03.2020 р.№ 211, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснюють контроль за проведенням профілактичних та протиепідемічних заходів – а саме, поточної дезінфекції - у торгівельних центрах, закладах громадського призначення (ринках тощо).

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук