Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Для продавців м’ясомолочної продукції Снятинщини проведено семінар-навчання
26 лютого 2020 року на базі Снятинського міського споживчого товариства спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-навчання для продавців м’ясомолочної продукції з питань дотримання правил торгівлі на ринку.
Метою навчання було звернути увагу присутніх на суворе виконання норм чинного законодавства - Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про молоко та молочні продукти», Наказу Міністерства економіки з питань європейської інтеграції №172/702/332/108 від 03.07.2003. «Про правила торгівлі на ринках…» та ін..
Організатори навчання нагадати учасникам, що до продажу на ринку допускається лише доброякісна продукція тваринного і рослинного походження, яка в установленому порядку пройшла контроль в лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.
Крім того було наголошено, що на ринку заборонено торгувати напівфабрикатами з м’яса (фарш, котлети, кров’яні і домашні ковбаси, сальтисон, холодець), а також консервами виготовлених в домашніх умовах.
В ході роботи адміністрацію ринку було зобов’язано надавати робочі місця продавцям м’яса, молока тільки при наявності у них медичних книжок і лише продукцією з господарств, що є благополучними щодо інфекційних хвороб тварин, що має бути підтверджено відповідними ветеринарними документами.
Зважаючи на поширення в світі коронавірусної інфекції, з метою її профілактики в районі, адміністрацію ринку зобов’язано забезпечити приміщення ринку рукомийниками, миючими та дезінфікуючими засобами для потреб працівників та відвідувачів.
В підсумку семінару учасникам роздано пам’ятки «Правила торгівлі на ринках Снятинського району», а також досягнуто домовленості про співпрацю у виконанні заходів щодо недопущення на прилавки ринку неякісної сільськогосподарської продукції та дотримання санітарних вимог по запобіганню інфекційних захворювань серед людей.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
- Прикарпаття вийшло із «червоної» зони. В області почали діяти обмеження, що відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки
- В Держпродспоживслужбі Прикарпаття розпочато навчання з підвищення рівня знань у сфері захисту прав споживачів
- На Прикарпатті посилено контроль за організацією харчування в закладах освіти
Вхід
Пошук
Календар
Квітень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12
|
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 | 2 |
