Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Представники Держпродспоживслужби разом з освітянами області обговорили питання забезпечення якісного та безпечного харчування дітей
19 лютого 2020 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області і Департаментом освіти, науки та молодіжної політика Івано-Франківської ОДА проведено нараду з керівниками органів управління освітою райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад та міст обласного значення за підсумками роботи в 2019 році.
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області довели до учасників наради результати проведення паспортизації харчоблоків та націлили на плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування задля покращення їх матеріально-технічного стану.
Особливу увагу присутніх було сконцентровано на виконанні вимог щодо організації безпечного харчування дітей, умов постачання продовольчої сировини, матеріально-технічного забезпечення харчоблоків, організації питного режиму, дотримання правил особистої гігієні, дотримання правил технологічного процесу приготування страв тощо.
Наголошено на обов’язковому врахуванні «Рекомендацій управлінням (відділам) освіти РДА, ОТГ, міських рад про включення до тендерної документації вимог при проведенні відкритих торгів щодо харчування дітей у закладах освіти в Івано-Франківській області», наданих Головним управлінням.
З-поміж іншого, особливий акцент було зроблено на питанні запровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР, операторами ринку харчових продуктів в освітніх закладах, адже цю вимогу виконали лише у 18 шкільних та 19 дошкільних закладах освіти.
Крім того, в ході роботи обговорено стан виконання Указу Президента України від 07.12.2019 р. № 894 «Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей», доручень Прем’єр-міністра України щодо безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної освіти та Плану заходів щодо покращення стану організації харчування в закладах освіти, затвердженого розпорядженням Івано-Франківської облдержадміністрації від 14.11.2019 р. № 582.
Для практичного застосування присутнім доведено розроблені спеціалістами Головного управління матеріали та рекомендації з питань санітарного та харчового законодавства, а саме: «Рекомендації операторам ринку харчових продуктів, щодо застосування спрощеного підходу при впровадженні процедур заснованих на принципах системи НАССР», «Дорожна карта по застосуванню спрощеного підходу при впровадженні процедур заснованих на принципах системи НАССР для закладів торгівлі (малих магазинів, кіосків, палаток)» та інші.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечує контроль за дотриманням вимог січневого посиленого карантину
- Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
- Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів
- Підсумки-2020: результати здійснення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог на прикарпатських бійнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
