Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Представники Держпродспоживслужби разом з освітянами області обговорили питання забезпечення якісного та безпечного харчування дітей

 19 лютого 2020 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області і Департаментом освіти, науки та молодіжної політика Івано-Франківськоїsadfgrew44444dfgdfgffdgrf ОДА проведено нараду з керівниками органів управління освітою райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад та міст обласного значення за підсумками роботи в 2019 році.


 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області довели до учасників наради результати проведення паспортизації харчоблоків та націлили на плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування задля покращення їх матеріально-технічного стану.
 Особливу увагу присутніх було сконцентровано на виконанні вимог щодо організації безпечного харчування дітей, умов постачання продовольчої сировини, матеріально-технічного забезпечення харчоблоків, організації питного режиму, дотримання правил особистої гігієні, дотримання правил технологічного процесу приготування страв тощо.
 Наголошено на обов’язковому врахуванні «Рекомендацій управлінням (відділам) освіти РДА, ОТГ, міських рад про включення до тендерної документації вимог при проведенні відкритих торгів щодо харчування дітей у закладах освіти в Івано-Франківській області», наданих Головним управлінням.
 З-поміж іншого, особливий акцент було зроблено на питанні запровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР, операторами ринку харчових продуктів в освітніх закладах, адже цю вимогу виконали лише у 18 шкільних та 19 дошкільних закладах освіти.
 Крім того, в ході роботи обговорено стан виконання Указу Президента України від 07.12.2019 р. № 894 «Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’я дітей», доручень Прем’єр-міністра України щодо безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної освіти та Плану заходів щодо покращення стану організації харчування в закладах освіти, затвердженого розпорядженням Івано-Франківської облдержадміністрації від 14.11.2019 р. № 582.
 Для практичного застосування присутнім доведено розроблені спеціалістами Головного управління матеріали та рекомендації з питань санітарного та харчового законодавства, а саме: «Рекомендації операторам ринку харчових продуктів, щодо застосування спрощеного підходу при впровадженні процедур заснованих на принципах системи НАССР», «Дорожна карта по застосуванню спрощеного підходу при впровадженні процедур заснованих на принципах системи НАССР для закладів торгівлі (малих магазинів, кіосків, палаток)» та інші.

 

cvbftr8888888 fhrthtyhtyhty8787878 sretgrtht5r77777777 vgrefgregewr34343333 xfghtyhjyt78987978978978

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5