Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
В ході прес-конференції начальника Держпродспоживслужби Івано-Франківщини підсумовано результати роботи за 2019 рік
14 лютого начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Роман Гурський провів прес-конференцію за підсумками роботи Служби в 2019 році для представників обласних телерадіокомпаній, редакцій газет та інтернет-видань. Долучились до участі в заході представники громадських організацій Прикарпаття.
До уваги учасників прес-конференції було подано аналіз за основними напрямками діяльності - ветеринарна медицина, безпечність харчових продуктів та лабораторно-діагностична робота, нагляд за дотриманням санітарного законодавства, фітосанітарна безпека, захист прав споживачів та контроль за регульованими цінами.
Роман Гурський наголосив на необхідності доведення до громадськості основних повноважень, завдань та результатів роботи Держпродспоживслужби, на її відкритості для суспільства та мас-медіа. Керівник зазначив, що завдяки інформаційно-розʼяснювальній та профілактичній роботі усіх підрозділів Служби, територія краю залишається вільною від африканської чуми свиней, пташиного грипу, має місце зменшення випадків сказу, контрольована ситуація щодо занесення карантинних шкідників та хвороб сільгоспкультур.
Серед особливих здобутків – схвалення Урядом Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», котра активно впроваджується другий рік поспіль; паспортизація шкільних харчоблоків та вплив на вимоги тендерів при визначенні субʼєктів, що будуть надавати послуги харчування в освітніх закладах; розширення сфери акредитації лабораторної мережі; робота консультаційних центрів з питань захисту споживачів; контроль за формуванням тарифів на ЖКП та програмою «Доступні ліки».
Представників засобів масової інформації цікавили, головним чином, питання контролю санітарно-епідеміологічної ситуації (розслідування випадків харчових отруєнь в закладах громадського харчування), результати медійного проекту «Стоп фальсифікат» та інші.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечує контроль за дотриманням вимог січневого посиленого карантину
- Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
- Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів
- Підсумки-2020: результати здійснення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог на прикарпатських бійнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
