Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

В ході прес-конференції начальника Держпродспоживслужби Івано-Франківщини підсумовано результати роботи за 2019 рік

 14 лютого начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Роман Гурський провів прес-конференцію за підсумками роботиuuiyn788687886766ggff Служби в 2019 році для представників обласних телерадіокомпаній, редакцій газет та інтернет-видань. Долучились до участі в заході представники громадських організацій Прикарпаття.

 До уваги учасників прес-конференції було подано аналіз за основними напрямками діяльності - ветеринарна медицина, безпечність харчових продуктів та лабораторно-діагностична робота, нагляд за дотриманням санітарного законодавства, фітосанітарна безпека, захист прав споживачів та контроль за регульованими цінами.
 Роман Гурський наголосив на необхідності доведення до громадськості основних повноважень, завдань та результатів роботи Держпродспоживслужби, на її відкритості для суспільства та мас-медіа. Керівник зазначив, що завдяки інформаційно-розʼяснювальній та профілактичній роботі усіх підрозділів Служби, територія краю залишається вільною від африканської чуми свиней, пташиного грипу, має місце зменшення випадків сказу, контрольована ситуація щодо занесення карантинних шкідників та хвороб сільгоспкультур.
 Серед особливих здобутків – схвалення Урядом Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування», котра активно впроваджується другий рік поспіль; паспортизація шкільних харчоблоків та вплив на вимоги тендерів при визначенні субʼєктів, що будуть надавати послуги харчування в освітніх закладах; розширення сфери акредитації лабораторної мережі; робота консультаційних центрів з питань захисту споживачів; контроль за формуванням тарифів на ЖКП та програмою «Доступні ліки».
 Представників засобів масової інформації цікавили, головним чином, питання контролю санітарно-епідеміологічної ситуації (розслідування випадків харчових отруєнь в закладах громадського харчування), результати медійного проекту «Стоп фальсифікат» та інші.

daxw3rxw3rwx3rx3r00000 gujhguy7hbt7665655uhjhh tect4d4tdct4ctrct9989898

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук