Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

ПРЕС-АНОНС

 14 лютого 2020 року відбудеться прес-конференція начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на тему :erferferer5555sdfdfwefwe «Регіональна програма «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» - схвалена Урядом і виходить за рамки області; Захист прав споживача – складова частина захисту прав людини; Як не впустити на територію краю пташиний грип, африканську чуму свиней та карантинних шкідників» (підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за 2019 рік)

Початок прес-конференції: о 10:00 год.

Місце проведення: Івано-Франківська область Тисменицький район
с. Підлужжя, вул. Шевченка, 1, зал засідань
Головного управління Держпродспоживслужби
в Івано-Франківській області

 До участі в прес-конференції запрошуються представники ЗМІ та громадських організацій області.
Для зручності представників ЗМІ, о 09:15 год. буде надано транспорт від приміщення Івано-Франківської ОДА (представник Головного управління зустрічатиме біля центрального входу)

 Захід спрямовано на привернення уваги суспільства до питань якості та безпечності харчових продуктів, причин виникнення та заходів профілактики харчових токсикоінфекцій (отруєнь) в закладах громадського харчування, безпечності та якості харчування дітей в школах, дошкільних та соціальних закладах, питань застосування засобів захисту рослин та недопущення на територію області карантинних організмів, роботи консультаційних центрів з питань захисту споживачів при районних, міських управліннях ГУ ДПСС в області, формування тарифів на житлово-комунальні послуги, контролю за Програмою «Доступні ліки», практики проведення лабораторних досліджень на території області.

Обговорюватимуться питання:
1. Контроль безпечності та якості харчування дітей в освітніх та дошкільних закладах області.
2. Причини виникнення та профілактика харчових отруєнь в закладах громадського харчування та при проведенні масових заходів.
3. Принципи здійснення заходів державного нагляду і контролю (планові та позапланові перевірки).
4. Запобігання поширенню небезпечних інфекційних хвороб тварин та птиці.
5. Вимоги до застосування засобів захисту рослин, попередження загибелі бджіл.
6. Захист прав споживача – складова частина захисту прав людини.
7. Особливості контролю за регульованими цінами (Програма «Доступні ліки», формування тарифів в житлово-комунальній сфері).

 В прес-конференції братимуть участь: начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Гурський Роман Йосипович, начальники управлінь та спеціалісти за напрямками діяльності.

Представників ЗМІ просимо підтвердити участь в прес-конференції.

Контакти для детальної інформації:
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
м. Івано-Франківськ вул. Берегова, 24 тел. (0342) 51-13-89
Контактна особа: Сендецький Микола Петрович (050) 670-25-29

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5