Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Калущині обговорили питання організації харчування в закладах освіти
05 лютого 2020 року спеціалісти Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі Верхнянського ліцею провели семінар – навчання з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів Верхнянської об’єднаної територіальної громади.
Захід було організовано з метою вивчення питання обов’язкового впровадження в шкільних їдальнях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
В ході роботи учасники проаналізували питання дотримання гігієнічних вимог щодо обладнання та утримання харчоблоків, складання примірних меню, технологічних карток та картотеки страв, вимоги до технології приготування страв для дитячого харчування. Розглянуто питання співпраці персоналу харчоблоків з постачальниками харчових продуктів та продовольчої сировини, ведення документації та прийому продуктів, вимоги державних стандартів до якості, маркування, паковання харчових продуктів.
Значну увагу приділено виконанню регіональної програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» та питанню покращення матеріально-технічного забезпечення шкільних їдалень.
Останні новини
- Безпечність харчових продуктів: як обрати яйця у магазині?
- Контроль за рекламою вакансій: Держпродспоживслужба отримала нові повноваження
- Для уникнення ящуру будьте уважні при перетині державного кордону
- Знай свої права: при купівлі товарів на вагу варто звернути увагу на засоби вимірювальної техніки
Календар
Травень 2025 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 1 | 2
|
3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
