Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

На Калущині обговорили питання організації харчування в закладах освіти

 05 лютого 2020 року спеціалісти Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській областіer4t34t34t3445555 на базі Верхнянського ліцею провели семінар – навчання з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів Верхнянської об’єднаної територіальної громади.
 Захід було організовано з метою вивчення питання обов’язкового впровадження в шкільних їдальнях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
 В ході роботи учасники проаналізували питання дотримання гігієнічних вимог щодо обладнання та утримання харчоблоків, складання примірних меню, технологічних карток та картотеки страв, вимоги до технології приготування страв для дитячого харчування. Розглянуто питання співпраці персоналу харчоблоків з постачальниками харчових продуктів та продовольчої сировини, ведення документації та прийому продуктів, вимоги державних стандартів до якості, маркування, паковання харчових продуктів.
 Значну увагу приділено виконанню регіональної програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» та питанню покращення матеріально-технічного забезпечення шкільних їдалень.

eft45t4rt65e3qwwe

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук