Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
На Косівщині обговорили питання харчування в закладах освіти
22 січня 2020 року в м. Косів проведено семінар-навчання з основних питань організації харчування дітей в освітніх закладах району.
В заході, що відбувся на базі Косівської районної державної адміністрації, взяли участь голова Косівської РДА, начальники відділів освіти Косівської РДА, Яблунівської, Рожнівської, Космацької ОТГ, директори дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району, оператори ринку харчових продуктів, які здійснюють харчування дітей, а також спеціалісти Косівського районного відділу та Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
В ході роботи учасники розглянули питання впровадження у харчоблоках закладів освіти Косівського району постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР та її дієвість; виділення коштів з місцевих бюджетів для належного функціонування харчоблоків освітніх закладів.
Крім того було проаналізовано рекомендації щодо тендерної документації при проведенні відкритих торгів щодо харчування дітей, процес паспортизації харчоблоків освітніх закладів та обговорено ефективність виконання на Косівщині Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття - якісне харчування».
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на місцевому рівні створює «платформу примирення»
- Кабінет Міністрів обмежив максимальну ціну на газ для населення на рівні 6,99 грн. за куб. метр до 31 березня
- В насінні кунжуту, що експортувалось з Індії, виявили оксид етилену
- В управлінні фітобезпеки Держпродспоживслужби Прикарпаття провели онлайн-нараду та підсумували результати роботи за минулий рік
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
