Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Прикарпатті шестеро киян потрапили до інфекційної лікарні
22 січня 2020 року 6 студентів, які навчаються в Київському національному торгівельно-економічному університеті, були госпіталізовані до інфекційного відділення Яремчанської міської лікарні з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція». Хворі скаржились на загальну слабкість, блювоту, болі в животі, діарею, підвищення температури тіла до 38-39º С.
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 22 січня 2020 року розпочали санітарно-епідеміологічне розслідування даного групового спалаху гострої кишкової інфекції, що мав місце в смт. Ворохта, Івано-Франківської області.
В ході санепідобстеження встановлено, що 6 осіб, котрі захворіли, прибули на відпочинок у складі туристичної групи із 9 студентів та 2 викладачів 20 січня 2020 року та проживали в приватній садибі «Гуцульська садиба» в смт. Ворохта.
Напередодні вони харчувались в оселі за місцем проживання та готували їжу самостійно. Їли картопляне пюре, салат із буряка, вареники, відбивні, котлети та шашлик.
Погіршення самопочуття відпочиваючі відчули 21 січня 2020 року ввечері, а наступного дня потрапили до лікарні. Стан хворих на сьогодні - середнього ступеня важкості.
В даний час триває санітарно-епідеміологічне обстеження осередку гострої кишкової інфекції та перевірка закладу; проведено бактеріологічні дослідження проб харчових продуктів, змивів та води.
Ситуація контролюється Головним управлінням Держпродспоживслужби Івано-Франківщини.
Останні новини
- Споживач має право на одержання повної інформації у сфері житлово-комунальних послуг
- Представники Держпродспоживслужби Прикарпаття та ЛНУВМБ ім.С.Гжицького обговорили питання підвищення кваліфікації ветеринарних лікарів
- Енергетичні напої заборонено реалізовувати у шкільних буфетах
- Фітосанітарні вимоги до дерев’яного пакувального матеріалу