Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Онлайн приймальня
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
Amplement Г poil long pute brune enfonce sa gonflГ©s Г fente avec de la banane Lesbian Strapon Sex Pussy And Butthole Licking Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend Amateur self fucking cock in arse solo gay sex Teen sex orgy young boys and gay naked swimming sex These Michigan Shaved Breanne Benson masturbating alone www hd sex xxx com
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Як уникнути харчових отруєнь під час Різдвяних святкувань
Наближаються довгоочікувані Різдвяні свята! Українці зазвичай готують велику кількість різноманітних страв до святкового столу, тому ризики виникнення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь значно зростають. Особливо чутливі до цього діти.
Продукти харчування перед святами найчастіше закуповують поспіхом, не особливо розбираючись де і в кого. Приготування їх проводиться заздалегідь, а після довготривалого святкування страви забувають ставити для зберігання в холодильник.
Розплата за вживання кулінарних страв, приготовлених заздалегідь, несвіжих делікатесів - нудота, блювота, пронос, болі в області шлунка та кишківника, що є ознаками харчового отруєння.
Тому, аби свята залишили після себе лише щасливі спогади, прислухайтесь до порад та рекомендацій спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області:
• суворо дотримуйтесь правил особистої гігієни перед приготуванням їжі, її прийомом, після відвідування вбиральні;
• вживайте лише свіжоприготовану їжу, салати зберігайте в незаправленому вигляді (заправляйте їх безпосередньо перед вживанням);
• страви бажано споживати одразу після приготування, а у випадку їх повторного споживання - обов’язково піддавайте їх ретельній термічній обробці;
• зберігання страв без дотримання температурного режиму не має перевищувати 2-х годин;
• не залишайте страви з новорічного столу для споживання на наступні дні;
• свіжі овочі та фрукти ретельно промивайте проточною водою;
• зберігайте сирі продукти (м’ясо, рибу) окремо від готових страв;
• не купуйте продукти харчування на стихійних ринках або з рук у приватних осіб;
• не вживайте продукти та напої при найменшій підозрі щодо їх недоброякісності;
• купуючи кондитерські вироби та інші продукти, звертайте увагу на умови їх зберігання та термін придатності;
• зберігайте продукти харчування тільки у спосіб, зазначений на упаковці, та у встановлений термін;
• молоко перед споживанням слід обов’язково кип’ятити, непастеризований сир використовувати для страв, які піддаються термічній обробці;
• під час приготування м’яса його потрібно добре проварювати та просмажувати, особливо вироби із фаршу.
У випадку виявлення перших ознак кишкового захворювання (біль у животі, блювання, пронос, підвищення температури тіла, слабкість) необхідно звернутися до закладів охорони здоров’я.
Бажаємо міцного здоров’я і приємних свят!
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Соціальні посилання
Останні новини
- Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
- Прикарпаття вийшло із «червоної» зони. В області почали діяти обмеження, що відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки
- В Держпродспоживслужбі Прикарпаття розпочато навчання з підвищення рівня знань у сфері захисту прав споживачів
- На Прикарпатті посилено контроль за організацією харчування в закладах освіти
Вхід
Пошук
Календар
Квітень 2021 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12
|
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 | 2 |
