Головне меню

Подати звернення

Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели практикум для студентів та викладачів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

 Короткостроковий ознайомчий семінар на тему: «Розвиток споживчого ринку, як об’єкту державного регулювання. Досвід Держпродспоживслужби завіввввварапрапрп88888 відповідним напрямком», що його провели 04 грудня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби, був спрямований на посилення практичної складової освітнього процесу здобувачів професійно-технічної освіти.


 Даний захід розроблений з врахуванням профорієнтації навчального процесу, який поширений на майбутніх працівників туристичної галузі, ресторанного господарства та сфери торгівлі.
 В рамках семінару слухачів ознайомили із загальним поняттям «консюмеризму», роллю і впливом суб’єктів споживчої політики, в тому числі Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, організацією та особливостями проведення державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства в галузі туризму, порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення зокрема і в роботі закладів ресторанного господарства, особливостями торгівлі продуктами харчування та заходами по запобіганню виникнення харчових отруєнь.

пторпонр555555р сеевпикекекккк

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук